lieniite - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
lieniite

[ website | journal.bad.lv/lieniite123 ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

man ir zila acs 7. Dec 2004|14:26

lieniite123
hmm, interesanta sajuuta ar uzsistu zilu aci... nu labi, vispar man to aci neuzsita, bet sabaxtiija =)))))))) fizikas stundaa atnjeemaama maximam kladi, vai dienasgraamatu, neatminos iisti, shis taads njem nost un netiishaam ar pirkstu acii, bet na jau taa mazliet, bet kartiigi, ar nagu veel zem acs kauko saskraapeeja, man tik asaras birst, visi reec, pati ar smejos bet asaras tik birst un birst. karoch pushums un zila acs un saap =((( no maksima tagad varu shokolaadi piedziit ;)))
veel peec tam saakaam meetaaties ar taafeles lupatu, ja es teiktu ka esmu no galvas liidz kaajaam slapja, tas buutu maigi teikts... un veel direne piedraudeeja, ka likshot mums gaiteni ar mazgaat, jo tur ar pilns ar uudeni :)))))))))))
vakar uz asho izdomaaju ka jaabrauc 7os vakaraa uz jeekabpili pie klasesbiedriem, kas slimniica, tas tika izlemts pa 3 minuuteem, un veel vienu skukjeni pakeeru liidzi, bija jautri! galvenais ka slimnieki prieciigi. maajaas biju kaados 10os, neko nemaaciijos, shodien es tada kaa gaisaa parauta muusu klase vispaar taada traumeeta, juris ar raivi slimniicaa, santai lauzta kaaja, taa shodien pa skolu uz krukiem lec, lienei, t.i. man zila acs, maksims ar nerviem slims, bet kad gan vinjam visi bijushi maajaas, tas taa prikolam, maartinjsh muguru sastiepis utt. utjp. labais vispaar, 9. klase kljuust par izmirstoshu sugu =)))))))
vakar veel zaalee sienu ar kriitu saziimeeju, shodien tik dzirdu: "ka kaads noraushoties" uhn tik kaads iznaak no zaales ar baltu dzhempera muguru, shonedeelj te iet jautri!!!!!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.