aneilaaa's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 21st, 2003

    Time Event
    9:12a
    Briivdienas
    atkal jauna darba nedelja!!Cik briivdienas parasti shkjiet iisas!! Vismaz man!! Bet peedeeja laikaa ljoti piepildiitas!Piektdienas vakaraa mazaa kompaanijaa izbraukaajos ar velosipeediem.Biju pie juuras vaartiem! Redzeejaam krastmala beigtu roni, saulee viegli apceptu. Zvaniijam uz 112 lai savaac to nabaga liikjiiti, bet shiem nevar ieskidrot, kur taadi juuras varti atrodas.Nu gan praatinji, manupraat juurai ir tikai vieni vaarti!!
    Sestdien savukaart tik jaukaa sauliitee noleemu paguleet pludmalee un arii viegli apgrauzdeeties liidz pirmajam bruunuminjam. Tas veelamais bruunuminjs ir izveerties par saapiigu sarkanu apdegumu. Notsueeju pa Majoriem visu dienu! Pasvinejam Jomas ielas sveetkus. Vakaraa tiko kaa nogurusi paarrodos maajaas ar piebaazto vilcienu, kur kaads krievinjs visu laiku sauca ka taada druzmaa jau vr mieriigi taisiit beernus, kaiminjs ar darugu aicina mani uz Pulcinju. O.K. aizies ar lai diena buutu pilniibaa piepildiita!! Iekshaa cilveeku saliidzinoshi maz, bet sutonja taa pati, kas parasti! Izdancojos, taa ka dreebes lipa klaat! Tad nogurums mani pieveica un es devos maajaas!!
    Noguleeju liidz 11 dienaa, buutu jau veel ilgaak guleejusi, tachu bija sarunaata tikshanaas, vazaajos a veikaliem un mekleeju mammucim daavanu, vinjai tachu shodien dzimeniite!!! Aizvilkaamies arii liidz tirgum, tur pilns ar aarzemj tuuristiem, tiem muusu tirgus shkjiet liela eksotika!!!!
    Visu peecpusdienu noguleeju, savukaart vakaru pavadiiju pie televiizora, skatiijos pirmo reizi Citu fabriku! Pamatiigi tie tur njemaas!!!
    Vakaraa skatiijaamies maajas video, ko kaiminjs bija safilmeejis savos laukos un peec tam sveetdien exstriim tusinjaa!!
    Nu tad atkal bija laiks iet guleet, lai no riita buutu svaiga kaa gurkjiits un dotos uz darbu!!!

    << Previous Day 2003/07/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba