lich

Getting high (education)

Jan. 31., 2011 | 07:22 pm
No:: lich

Šodien beidzot nokārtoju savu pēdējo maģistru priekšmetu. Sajūtas ir lieliskas - vairāk nekādu lekciju, mājasdarbu un sesiju! Palicis tikai pats maģistra darbs. Protams, uzdevums nav nekāds vienkāršais, taču tas jau ir savādāk. Vienīgais nosacījums, ka vajag izvēlēties rakstīt par kādu pašam interesantu tēmu. Es skaidri zinu, ka tai ir jābūt reizē:
- pietiekami sarežģītai - uzprogrammēt kalkulātoru, kurš māk skaitīt un rēzināt nebūs gana, jo šīs darbības māca jau trešajā klasē. Vajag kaut ko tādu, lai aizstāvot savu darbu vienīgais telpā kas līdz galam saprot par ko ir runa būtu es pats
- sulīgai - to ir jāvar apčamdīt, pasmaržot un nolaizīt. Tam ir jābūt nevis kaut kam sausi matemātiskam, kas atbaida meitenes 256 metru rādiusā, bet krāsainam, jautram un mirstīgam cilvēkam pieņemamam.
- pieejamai - tēmai par ko es rakstu ir jābūt tādai, kur man ir vismaz kaut kādas priekšzināšanai, lai man nav jāveic pašizglītošanās vēl vienas augstākās izglītības apjomā. Tā arī nevar būt saistīta ar lietām pie kā man nav pieejas. Piemēram diez vai man vajadzēto rakstīt par robotu navigācijas programmām uz citām planētam, jo gluži vienkārši manā smilškastē nav raķešu un robotu ar ko spēlēties.

Kritēriji man ir. Tagad tikai jāatrod. Jāpaskatās vai es visu šo nevaru sabāzt googles advancētajos search optionos...

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: