čukstu mozaīka - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ikaruss daama la femme fatale

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

beidzot kkas atklaati Feb. 3rd, 2005|05:10 pm

liberty
[Error: Irreparable invalid markup ('<bet [...] bljaaa,>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

es vieniigi nesaprotu kaapeec zuud speeki. es shod aizgaaju maajaas. es taa nedaru. es palieku un izturu visus- skolu, cilveekus.
es vieniigi nesaprotu kaapeec ir taa, ka tas viss, kas ir iekshaa. .
un reizeem liekas [sprtms, ka cilv ir vienaldziibas spogulis] ka tik tieshaam nevienam vairs neinteresee. pat tuvajiem dazhiem cilv neinteresee, kaa es juutos un kas pie vella notiek. nezinaajaat? nu tad ziniet. ir uz robezhas. es gribu atpakalj savu nozheelojamiibu es kaarteejo reizi gribu dzert. griezt.
ir atskjiriiba starp nebuu un nomirt. nomirstot es saapinaashu to ghimeni blah blah blah, ja es vnk nebuutu? un ka air tad, ja es neticu ekaadai peec naaves dziivei. es neredzeeshu. neredzeeshu to cilv sejas, kad pazinjos. zheel. es gribeetu redzet, kaa pie velna reagjes vinsh. vinja. un visi apkaatesoshie. es vnk gribu zinaat, vai kaut vienam no vinjiem buus galvaa paarmetums <bet bljaaa, kas ar to meiteni notika > un varbuut es buushu kaa atgaadinaajums citiem, ka vajag tomeer uzprasiit to <kaa tu juuties> jo ziniet. beigaas tu saproti, ka nav vairs neviena kam dziivot. un beigaas tu saproti, ka viss ir totaalaakais bullshits. tu saproti, ka cilv tu varbuut dazhiem patiic, bet vinjiem ir gluzhi vienaldziigi tas, ka tu mirsti. un tad. un tad tu atkal kjeries pie visa, kas vien maajas ir lai beidzot atgrieztos savaa melnaas agonijas staavoklii. kas pie vella nogaaja greizi?! kaapeec beernudaarzs un 1aas klasiites iespaido visu dziivi. un vells. kapeec notiek debiilaa apdirshanahana, zinot, ka cilveekam saap? es gribeetu nomirt kaut vai par spiiti citiem. lai redz, un lai aizdomaajas, nez kas tad ar mani notika. un tad varbuut vinji jautaas citiem, kaa vinji juutasun nogalinot sevi es izglaabtu citus.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.