čukstu mozaīka - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ikaruss daama la femme fatale

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 20th, 2004|08:20 pm

liberty
tatad par PL.
ar lielu smaidu es ar biedri amsterdama devos iekshaa. prtms,neiztikaam bez gaidiishanas, kas shoreiz aprobezhojaas ar lielu -kaapeec-nav-garderobes- diskuteeshanu.
lai nu kaa.
hallee bija tieshi tik veess,lai nopirktu divtik auksto dzelteno dziru-alu.
saakot ar iesildiitaajiem, mes,seedeedamas lejaa,apspriedaamies par to,ka vareetu buut labs pasaaciens. taa nu aiziedama peec otraas glaazes, atgriezos,kad WATERDOG ar aizdomiigo liidziibu vecajiem labajiem/ne iipashi labajiem HIM, speeleeja savas dziesminjas. nu neko. nepacietiiba saaka augt,tachu palikaam priekshaa,izrecot igaunju grupinju ar iipasho ruksiiti baltajaa kreklaa.
peec CROWD meiteena nedaudz paplikajiem skatiem ar kailo kruuti [khm] saaka skanjot PL aparatuuru.
neiztiku bez lielo teevainju elkonjiem sev starp laapstinjaam un eNtajiem sitieniem pa galvu, liidz beidzot dzeks,paarraapies paari apkaarteejo galvaam,tika prieksha un nekrietnie viirieshi pastuuma mazaas sievietes [ti muus abas] malaa. tiku taa teikt 3aja rindaa,kur ik palaikam man kaads iebelza pa saaniem, bet tas jau viss pie lietas.
pa vidam iespraucaas kaada 30gadiiga siev,kas,nedaudz iereibusi,uzticeeja apkaarteshoshiem savas beedas par meitu,kura klausaas Britnji britnji [t.i. britniju spiirsu]
alus dariija savu un pazaudeejusi liidzpilsoni amsterdamu atjeedzos apkampusies ar teevainjiem,kopaa kratiidama galvu. moshings vareetu pat teikt bija izdevies.
PL bija liimenii,tikai skanja nebija paaraak laba.
shodien nezheeliigi saap spranda,bez tas bija taa veerts!!!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.