lexie

[info]lexie @ 20:29: Esmu samulsusi pati par sevi..Saprotu jeegu briivaam attieciibaam un neiebilstu taam, bet taas mani padara paralizeetu..Atrodoties kopaa ar otru cilveeku izjuutu tikai dziivniecisku instnktu paaroties un visam citam nepieveerst uzmaniibu..
Tomeer mans ieksheejais es veelas ko vairaak par sho instinktu, bet neveelos sabojaat to, kas ir..jo tas kopaabuushana sagaadaa baudu.. Cilveeciskais es man saka priekshaa, ka veelos iepaziit otr cilveeku vairaak, bet nezinu kaa to dariit, lai nerastos juutas pret otru cilveeku. Vai to maz var iemaaciities?
Vinja formuleejums muusu kopaabuushanai ir sex draugi, mans draugi, kas reizeem glj kopaa - nu izdeviigi gan vienam, gan otram. Tajaa pat laikaa ir samulsums par to vai varu veidot attieciibas arii ar kaadu citu, kursh veeleesies to visu novest dziljaakaa gultnee? Esmu meitene ar saviem principiem - ja ar kaadu dalu gultu, ar citiem to nedalu... Saprotu, ka izklausaas vecmodiigi, bet taada nu ir mana paarlieciiba..
Kaa lai noskaidro sho visu, lai nezaudeetu to kas sjobriid ir? Vinsh pats teica, ka ir sirdsmiilis un arii buutiibaa ir taads, kursh saistaas tikai ar vienu cilveeku..
Deam esmu pavisam un pavisam samulsusi...

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba