lexie

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:05: turpinājums jaunības dienu piedzīvojumiem
Čau!
Atvaino, ka neuzrakstīju, kad būšu atpakaļ, man par to pavisam piemirsās. Domāju, ka būšu atpakaļ tikai kādā 16tajā augustā.
Vakardien nekā nozīmīga un interesanta nenotika, tikai bija līdz pastam, lai nosūtītu tev vēstuli. Pa ceļam satiku M. (ne jau ar kuru laidu - vienu citu). Dienā biju nogājusi līdz kaimiņienei I. un devos izjādē ar viņu zirgu. Vakarā atbrauca S., tad kopā devāmies līdz viņas mājām, tas ir tieši pretī R. mājām. Saprotams, ka nevienu nesatikām. :( Vēlāk bija domos un ar vietējiem skuķiem nopļāpājām līdz pat 11iem.
Šodien no rīta uzmodāmies tieši laikā, lai noskatītos Debesu rasu un pēc brokastīm devāmies pie S., lai pabarotu sivēnus. Redzēju R., bet tikai tik daudz kā šis iekāpa mašīnā un kaut kur aizbrauca. Man jau liekas, ka viņš savsem zaznalsja. Padarījām visus darbus, noklausījāmies B&B kaseti un devāmies atpakaļ pie manis, jo tur jau arī darbi gaidīja.
Mājās nodarbojāmies ar dikti aizraujošu darbu, ravējām burakus līdz pienāca vakars. Vēlreiz bijām līdz S. mājām, pa ceļam, kad gandrīz jau bijām klāt atbrauca arī R. (tikai tagad vakarā). Pat tagad neatrada laiku, lai sasveicinātos vai pateiktu kaut pušplēsta vārda. Vēlreiz klausījāmies B&B kaseti. Pa reizei R. parādījās kaut kur netālu uz ceļa, bet nekā zīmīga. (Es vēl viņiem visiem parādīšu gde raki zimujut - M., R., U.). Pašā vakarā jau atkal nosēdējām domos un līdz pat pus11iem klačojāmies ar skuķiem.
Nu jau esmu atkal mājās. Ar mani viss kārtībā! Par tevi neaizmirstu! Veseļojies! Ceru, ka uz praksi būsi vesela kā rutks. Gaidīšu vēstuli.
Runājot par grabuli, es nedomāju, ka viņu vajadzētu pasūtīt. Cilvēciņš uztraucas par tevi. Tas jau nozīmē, ka viņš par tevi domā, kaut arī tik bieži kā gribētos nepiestaigā ciemos.
09.08.98.
Turpmāk vēl :) Čau!
R.

Garastāvoklis:: bouncy
Powered by Sviesta Ciba