mees tiksimies zem varaviiksnes...


20. Janvāris 2005

(bez virsraksta) @ 10:06

sanjeemu algu. domaaju neteereeties. veelaak uztaisiit tetoveejumu. aizgaaju vakar uz veikalu. bet veikalos tagad atlaides. un kaa lai neteereejas? gala rezultaataa atkal (nav jau pirmaa reize) atstaaju tirgotaajien kaudzi naudas un atgriezos maajaas nokraavusies kaa eezeliitis. un taa es sevi maanu un censhos neteereeties jau kopsh septembra. un no naakamaas algas veel vajadzeetu mazus zaabacinjus atrast :).. bet es apsolu neteereeties, vismaz censties,jo tatoo ta gribas..
tikko veicu mazo apreekjinu par to kaadi liidzeklji nepiecieshmi, lai aizbrauktu uz LV un paguutu ar acu Dr. padraudzeeties :/.. diezko spozhi tie rezultaati viss nav, bet ko dariit.. tomeet secinaajums 1, dzivosim :) nu tas priecee..

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dachuks
Date: 22. Janvāris 2005 - 14:07
(Link)
ojaa.. veikali tas ir ta jokaini.. tu vari buut kveelaakais komercijas ienaidnieks un tomeer tie ievelk, ieraugi ko skaistu, miilju, piemeerotu sev vai sev miiljam cilveekam un veel par TAADU cenu! kas tur par taupiishanu? man ar jau no vasaras jauns diivas, lampa, kumode utt (nu iisteniibaa neko no taa visa nesanaca nopirkt, jo buus tak veel naakamaa alga un tad vispaar braukshu uz Valmieru, kur gaida riis gadi.. :) )

mees tiksimies zem varaviiksnes...