mees tiksimies zem varaviiksnes...


Reply To:

(bez virsraksta) @ 10:28

[info]leldiite:

vee atlikushas 12 dienas un buushu maajaas.
juutos patieshaam nogurusi. gibaas beidzot izguleeties un nereekjinaaties ar citiem.
veel divas nedeeljas nogales, no kuraam viena jau tagad ir pilniibaa aiznjemta. un otra absoluuti tukshi garlaiciiga (pagaidaam).. un tad vinja atgriezaas. atgriezaas un saaka griezties muzhiigajaa kaamja riteni no kura nav iespeejams izbeegt. jau tagad zinaam tas, kaads zhurku skreejiens sagaida TUR, bet ja taa atklaati, tad patiesiibaa gribaas.. tikai jaizdomaa kaada geikmiiga pretinde, lai tas viss nekljuus par druumaako rutiinu.. jo visam ir jaabuut liidzsvaraa.. shaubos, vai muusdienaas kkas taads maz ir iespeejams.. reaiz bija juku laiki, vis bija shkjietami sagriezies kaajaam gaisaa un neko laagaa nevareeja saprast. nu tad tagad tie jukulaiki ir iz muguras, jau sen. laipni luugti bruku (atvasinaajums no vaarda brukt vai arii brucinaat) grautu (no vvaarda gruut/graut) laikos..

vakar skatiijos filminj par amerikaanjiem :))) raadiija grilleeshanas sacensiibas un milzu hamburgerus un paraleeli sievieti, kurai veica tauku nogrieshanas operaaciju (neviss atsuukshanas, jo to tauku bija paaraak daudz). un taa vinji tur barojaas barojaas, kad shkjiet ir par daudz, shnjik shnjak un leko nost.. stulba naacija, tieshaam! ai un veel vinju lielie viiri :) ha! buutu labaak pieveersushies savaam politiskajaam, sociaalajaam un visaadaam citaadaakajaam (taad vaarda laikam nemaz nav, bet nu..) probleemaam.. bet ir ju vieglaak risinaat citu prblemas un noraadiit uz citu truukumiem un nepilniibaam, nekaa paskatiities un savest kaartiibaa sevi pashu. Veel viena super ideaalaakaa lieta Libeka Teksaas shtataa :)) tur vinji pilniigi un absoluuti propogandee nevainiibas kultu balstoties uz biibeli un pats labaakais ir tas, ka jaunieshiem nav gandriiz nekaadas pieejas informaacijai par izsargaashanos kaa taadu un pavisam atklaati tiek stastiic, ka prezervatiivi ir nekam nederiigi un nepasargaa absoluuti ne no kaa, jo redziet viens dzekinjsh ir izdomaajis, ka starp shkjietraam ir kaadas spraudzinjas (aciim redzot, kaa audumaa) un liidz ar to, visi viirusi tiek cauri bez jebkaadaam probleemaam..
nabaga jaunieshi ir taa iebiedeeti, ka dalja paraksta nevainiibas paktu ar bazniicu un paareejie gluzhi vienkaarshi nezin ko dariit, jo neviens vinjiem neko par to visu nestaasta un rezultaats miiliishi ir pavisam lielisks, Libeka ir vieta ASV, kur ir vis vairaak neveelamu gruutnieciibu, tieshi pussaudzhu viduu, augstaakaa saslimstiiba ar STS.. un viss paareejaai ko vien var iedomaaites un pat nevar iedomaaties.. un iista odzinja shajaa pasaakumaa ir taada, ka neviens pat negrasaas pieljaut domu, par jaunieshu izgliitoshanu shajaa jautaajumaa, un tie dazhi indiviidi, kas veeleetos kko dariit tiek iespiesti stuurii kaa kaadi noziedznieki, jo bazniica to negrib pieljaut un shajaa gadiijumaa azniica ir cishi saistiita ar valdiibinju :) un uzminiet nu, kurshi bija tas gjeenijs, kas pilniigi oficiaali ieviesa likumu par nevainiibas un attureeshanaas propogandu ieksh Teksasas? kas gan cits kaa visu miileetais J.W.Bush :).. un veel viens smiekliigaakais fakts, Krievi apsver domu ieviest likumu par pirmslauliibu seksa aizliegumu balstoties uz tiem pashim principiem, jo vieglaa tachu ir aizliegt, nekaa izgliitot..
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

mees tiksimies zem varaviiksnes...