mees tiksimies zem varaviiksnes...


30. Marts 2005

(bez virsraksta) @ 19:15

nu tad tagad raxtu veelreiz. ta vietaa, lai mazliet izkusteetos un pavizinaatos ar riteni, es te seezhu un urbjos pa gudro kasti.. bet riitdien gan! jaa jaa jaa.. riitdien atkal nesanaaks un piektdien negribeesies :( slinkum slinkum laid mani valjaa! toties riitdien doshos atkal mazliet pamaaciities, kgan shkjiet, ka parezma kaarteeja 1½ stuna pilniigas garlaiciibas..

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dachuks
Date: 30. Marts 2005 - 19:58

brisele

(Link)
gaaja jsuki, kaut vai satikt tik daudz dazhaadus cilveekus!man patika, bij jauki ne tikai izklaudeeties, bet arii izgliitoties.
Latvija.. nju leenaam nolaizhos uz zemes un saprotu, kas veel jaapadara, liidz eksaameniem veel tik viens solis.. taapat kaa tu meegjinu neaizmirst par fiziskajaam aktivitaateem, jo manas smadzenes atsakaas straadaat nepaartraukti un vienas pashas dedzinat visas taas kalorijas.. :)
Nu iisteniibaa nevaru suudzeeties, mums ar koljinu arii taads kaa medus meenesis iestaajies, nu ir viss ok! :)
tev tieshaam iesaku uzseesties uz ritenja un padariit to par neatnjemamu dienas sastaavdalju. lai cik gruuti buutu piespiesties, veelaak par to nebuus pat jaaspriedelee, taa ir un viss, taa pat kaa par zobinjiem vakarsos. Un sajuutas peec tam ir debeshkjiiga. Tik lai neiesliigtu rutiinaa iesaku mainiit marshrutus! :)
[User Picture Icon]
From:[info]leldiite
Date: 31. Marts 2005 - 14:57

Re: brisele

(Link)
ar to ritenjoshanos ir taa, ka tuveejie marshruti jau visi apguuti, bet aalaakiem ruuti atrast liidzbrauceeju un vienai taa iisti nav tas. prieks, ka briseles pieredze ir veixmiiga. medusmeneshi ir jaukum jaukaa lieta. mums ar te viens tikko bija, beigaas gan nevareeju vairs iztureet nepaartrauktu miiljoshanu un lutinaashanu, saaku nikjoties, bet bija skaisti, jauki, miilji utt..

mees tiksimies zem varaviiksnes...