mees tiksimies zem varaviiksnes...


Reply To:

(bez virsraksta) @ 08:58

[info]leldiite:

ir ir ir ir ir ir ir ir ir ir ir iiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr! nu ir man uzseedies milziigs miega maakonis! visu laiku, nepaartraukti juutos nogurusi.

shoriit, kaa jau katru riitu, ciiniijos ar miegu! kad nu beidzot biju tikusi aaraa no istabas mazliet paarsteidzos. shoriit aara ir -14 graadi peec Celsija! hitaads aukstums te nav bijis jau ai ai kur sen. peec nostaastiem gan esmu dzirdeejusi, ka tajaa laikaa, kad biju Latvija te plosiijaas sals. laikam jau tas pats peecaak aizklejoja uz Lv un visus tur mazliet pasaldeeja.
labaa zinja jau ir taada, ka driiz saksies! ap 12.-14. martu pamazaam kljuus siltaax un apriilj beigas/maija saakum jau buus pavisam siltaaks, taa ap 25, tiesa tas tikai liidz briidim, kad saaks ievoties, jo tad parati ir mazliet veesaaks, bet tie jau nieki! taatad buus tomeer shogad pavasaris, buus!

saaku atradinaaties no nevajadziigas daudzpunktes lietoshanas visur, kur pagadaas, taa pat arii daudzas izsaukuma ziimeem un veel visadaam briinum lietaam. nu nav tas viss vajadziigs, nu nav!
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

mees tiksimies zem varaviiksnes...