Augusts 2012

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba
[info]law rakstīja
22. Jūlijs 2011, 13:10

Vasara

Laikam vasara dara savu un uz kādu laiciņu biju pametusi visus blogus kas man ir. Nu lab nemaz tik daudz viņu te nav..Tik cibs un tviteris.
Neskatoties uz to..skola beidzot ir pabeigta un jūlijā atpūšos. Gaidu ziņas par Horvātiju, kurām vajadzētu ienākt šajās dienās. Es jau ceru uz pozitīvu rezultātu, bet nu..ja nebūš tad neatliek nekas cits kā meklēt darbu.
Aizvakar un vakar paairējāmies pa Braslu. Jāsak ka tā ir viena traka upe >< Krācītes ar akmeņiem uz kuriem visu laiku uzsēžamies virsū. Sekla upe koki sakrituši. Krasti nepieejami. Pa visu dienu kādus sešus cilvēkus redzējām. Jāsaka, ka pirmajā vakarā jau taisīju acis ciet tiklīdz kā nākamā krācīte un protams atkal uzsēžamies uz akmeņa. Brīnos ka tās laivas palika dzīvas. Biju arī laimīga kad nonācām nometnē. Otrajā dienā jau bija mierīgāk... un veiksmīgi sasniedzām mierīgo un mazliet garlaicīgo Gauju. Protams ka tur arī laivas uzreiz bija vairāk. Plosti, piepūšamās laivas, un četras kanoe laivas. Tuvojoties Siguldai bijām kā uz šosejas :D Rezultāts..Esmu laimīga ka tas viss ir garām un pa Braslu vel kādu laiciņu pavisam noteikti negribēšu braukt. Šobrīd arī izskatos mazliet pec sarkana vēzīša bet ko var gribēt pēc divām dienām karstā saulē uz ūdens.

Velviena laba ziņa. Nakamnedēļ braucu uz Vāciju. Jauiešu apmaiņā, kas ir līdzīga kā bija Polijā. Ceļa izmaksas. Vien 35 ls ^__^

(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.