tapšana

18. Decembris 2009

11:17

Rīga. Saule. Sniegs. -13 °C. Dienas ilgums: 6h 46min.

Labrīt, ar jums kopā [info]lauska un garšīgākās pankūkas pasaulē.
Ārā ir pasaka, šovakar Ziemassvētku balle fakultātē, un visticamākais, arī āfterpārtijs kopā ar literātēm speis dogā or smth.. Nebūtu man ar referātu un trijiem kontroldarbiem nākamnedēļ jātiek galā, varētu sākt domāt par Ziemassvētkiem.
Katrā ziņā būtu lieliski, ja sals pieturētos vēl kādas divas nedēļas vismaz.

P.S. paskatieties uz dienas ilgumu, jau nākamnedēļ tas sāks pieaugt par vidēji 2(?) minūtēm dienā :)

13:01

"Līdzīgi kā tas notiek pērtiķu grupās, arī cilvēki mēdz izstumt vientuļos sabiedrības locekļus, jo tie mazāk uzticas citiem, kas savukārt kavē draudzības saišu veidošanos, norādīja Kačopo, piebilstot, ka, cenšoties atjaunot saites ar vientuļiem cilvēkiem, iespējams radīt aizsargbarjeru pret vientulību un pasargāt no sairšanas visu sociālo tīklu."

no http://www.tvnet.lv/men/life/Etikete/article.php?id=106641

13:32

eu, es izdomāju, ka gribu atsākt iet mūzikas skolā. man taču, kamēr nepienāca drūmie pusaudžu gadi, tik ļoti patika spēlēt flautu. jāaiziet tepat uz BMMS apjautāties, vai viņi uzņem pieaugušos.

13:39

bļāviens, kāpēc es pametu, kāpēc? es taču trīs gadus nospēlēju, un man pat bija talants, tā vismaz apgalvoja pasniedzēja. tagad tā patiesi ir lieta, ko es ļoti nožēloju, bet man 15 gadu vecumā saprašanas diemžēl nebija. tagad es būtu jau beigusi, varbūt brīvbrīžos kādā orķestrītī būtu pafleitējusi. mjah.


13:44

nē, bet tiešām, esmu iemīlējusies šajā idejā, jāuzraksta tas referāts mammai beidzot un tad jāaiziet līdz viņiem. es gribu spēlēt flautu! stulbi jau sanāk, jo, ja es tagad eju atkal 1. klasē vai labākajā gadījumā - 2., tāpēc, ka spēlējusi neesmu kādus 3, 4 gadus, man sanāk, ka solfedžo un mūzikas literatūra jāmācās kopā ar 7, 8 gadīgiem bērniem?

14:06

tikko sazvanījos ar Mediņiem, viņiem ir interešu izglītības pulciņš vai kā to labāk nosaukt, kur nav vecuma ierobežojuma, turklāt pa lēto. sounds good, žēl vienīgi, ka par nopietnu padarīšanu to nosaukt nevar, jo nekādu papīru neizsniedz, neko neizsniedz, un vispār, kāpēc tāda diskriminācija, kāpēc mūzikas skolās drīkst iet tikai bērni?

20:02

viena no manām sievišķīgākajām draudzenēm ir [info]es_un_naglas, kura, lai gan alu dzer vairāk un atraugājas biežāk par jebkuru mužiku, ir nepārspējama savā prasmē savaldzināt vīriešus. veiksmi viņai aizjūrā.
Powered by Sviesta Ciba