tapšana

11. Jūlijs 2009

16:43

Rīga. Smidzina. Ķērc vārna. +19 °C. Dienas ilgums: 17h 25min.

Tētis aizsūtīja uz veikalu pēc lētākā šnabja, tad nu es gāju mājup gar baseinu, ar mazo 3graudnieku rokās un atcerējos šo:

Amerikāņu socioloģe Ivonna Rosideila, vēlēdamās atspēkot vai, gluži pretēji, pierādīt pieņēmumus par to, ka sievietes ar lielām krūtīm parasti ir «blondas», tātad intelektuāli ne sevišķi attīstītas, veica pētījumus. [..] Pētījuma laikā visas tā dalībnieces tika sadalītas piecās grupās atkarībā no krūšu izmēra — no paša mazākā līdz pašam lielākajam. Pēc tam katrai dalībniecei tika veikts IQ tests. Jau pirmajās IQ testa kārtās apstiprinājās, ka sievietēm, kuru krūšu izmērs ir lielāks, arī testa rezultāti ir par pieciem līdz desmit procentiem labāki nekā nelielu krūšu īpašniecēm.

/apollo.lv

P.S. A šnabis kājas kompresēm domāts, ja kas :)


upd [17:01] kur dabūt naudu positivus`am, ko? ar pēcizlaiduma daļu nekas nenotiek, kā skatos. sūdīgi, nu. sanāk, pēc izlaiduma jādodas vai nu ellē ratā uz smirdīgo Vecrīgu, vai nu jāmēģina piekoļīties fiziķiem vai ekonomistiem, kas ballēsies Tūjā, vai nu jālaiž uz Garciemu naksnīgai pastaigai divvientulībā, bet tam taču tad nebūs ne mazākā sakara ar izlaidumu.
Powered by Sviesta Ciba