tapšana

2. Jūlijs 2009

22:43

Rīga. Vakars. +21 °C. Dienas ilgums: 17h 43min.

Šodien pirmo reizi tā kārtīgi piesēdos pie stūres un nonācu pie secinājuma, ka sabalansēt spiedienu starp sajūgu un gāzi tā, lai mašīna nesāk raustīties slāpstošā agonijā, ir bezgala piņķerīga padarīšana. Labā ziņa gan ir tā, ka tās nedaudzās reizes, kad man viss izdevās un mašīna patiesi kustējās no vietas, bija fantastiskas un es biju stāvā sajūsmā, lai arī gājēji un garāmbraucoša mašīna izraisīja manī apjukumu, lai neteiktu - histēriju. Tētis gan teica, ka pašam pirmajā reizē nav gājis labāk, taču, manuprāt, lielākā problēma ir bailes no gāzes pedāļa, kuru dīvainā kārtā atlaižu vēl pirms esmu noņēmusi kāju no sajūga.
Vēl, ko gribēju atzīmēt, sezonu beidzot esam atklājuši, sajūtas fantastiskas, adrenalīns un karstais laiks dara savu, pat nezinu, man priecāties vai skumt, ka sekss kalpo par izlīdzinājumu mūsu attiecībās, par visu problēmu atrisinājumu, saticīgas dzīvošanas veicinātāju. Gribētos ideālas, harmonijas pilnas attiecības, kurās krasi nedisonē dažādā izpratne par vērtībām un pareizo lietu kārtību, but not always everything must be so perfect, katrā no mums dzīvo bariņš dēmonu, vai ne. Pretpoli pievelkas, it īpaši, ja savos pamatos, savās īpašībās un rakstura iezīmēs ir tik līdzīgi kā mēs, un priedēklī "pret" iekodēta vien dažādā dzīves pieredze, kas veidojusi atšķirīgu redzējumu uz pasauli un izpratni, kā lietderīgāk izmantot sev atvēlēto laiku uz šīs zemes.

upd [0:07] es vispār biju sasparojusies ceturtdienās iet dejot salsu saistībā ar savām pēdējā laika sportiskajām aktivitātēm, šodien būtu aizgājusi, ja ne nākamo divu nedēļu kursi, kuru norises laiks pārklājas gan ar autoskolu, gan dejošanu
Powered by Sviesta Ciba