tapšana

7. Jūnijs 2009

13:58

Rīga. Vējš. Lietus. Rudens nāk. Un dienas tūliņ, tūliņ taps īsākas.+12 °C. Dienas ilgums: 17h 37min.

Labrīt, mazie eži, man klājas labi, esmu taču tomēr no Jāzepa cilts (neatceros, no kuras grāmatas tas bija, man šķiet no bērnu dienu grāmatām par Poliannu). Ēdu rabarbermaizi, šķendējos par Ušakova uzvaru, lai arī principā man pohuj, kurš ir Rīgas mērs, man vienkārši patika Šlesera reklāmas kampaņa un vērā ņemamās oratora spējas. Šodien gribētos aiztraukt tepat līdz jūrai, bet nez vai sanāks, jāiedibina kaut kāda lietu kārtība mēslainē, kurā dzīvoju pēdējo nedēļu, un vēl jau šodien atkal velk pie saknēm, gribas dzirdēt lietuviešu valodu sev apkārt, izstaigāt Viļņas, Kauņas muzejus, un vispār es dažbrīd apsveru domu, ka kādreiz varētu dzīvot Lietuvā.

14:27

P.S. Es bērnībā nekad nebūtu ticējusi, ja man kāds teiktu, ka reiz man patiks staigāt pa muzejiem un izstādēm, lai gan, atzīšos, Okupācijas muzejs man joprojām šķiet paranormāli garlaicīgs.

18:25

ir tāda pavisam neliela problēmiņa: es jūtos kā nevienam nevajadzīgs gaļas gabals, un man nav, kur sevi likt, vēl nekad iepriekš neesmu jutusies tiek nepiederīga esošajam, liekas, pēdējās divas dienas dzīvoju ārpus laika un telpas, rītdien jāsāk kaut kas darīt, jāpiesakās kādos kursos vai jāpameklē darbs, pretējā gadījumā nemaz nepamanīšu, ka esmu sākusi pūt

19:02

Tags:
Powered by Sviesta Ciba