tapšana

23. Maijs 2009

21:10

Rīga. Vējš. Pelēks. Tumšs. +10 °C. Dienas ilgums: 16h 56min.

Esmu mirusi, beigta, nedzīva. Steidzami jādodas gulēt, pretējā gadījumā es patiešām nomiršu un mani atcerēsies kā meiteni, kas-nomira- miega-trūkuma-dēļ, vai nav vilinoši? Nezinu, kas vainas, es vakar taču praktiski nedzēru un fizisku/garīgu darbu arīdzan neveicu, man domāt, ka pie vainas jaunais gultas novietojums, es jau teicu, ka tas nav saskaņā ar feng šui, bet manī, protams, neviens neklausījās, un, lūk, rezultāts - guļot tieši starp durvīm un logu, mana enerģija aiztesusies kaut kur prom pa logu ārā, velns tagad zina, cik drīz varu gaidīt to atpakaļ.
Bet, ja godīgi, es priecājos, ka viss ir beidzies, vairs priekšā tikai eksāmeni, divpadsmitgade ir gandrīz noslēgusies, pēc mēneša man būs vidusskolas izglītība un lepnums, es ceru. Vakardienas ballīte L. brīnumdārzā bija patiesi viens no labākajiem literātu pasākumiem, un varbūt ir labi, ka es atlūzu pie televizora un neierados uz āfterpārtiju Vecrīgā, jo tieši tādus es gribu viņus atcerēties - skaistus, gaišus un priecīgus, zem baltas ābeles ap galdu sasēdušus.
Priekā, draugi, man te uz galda vēl viens zaļās tējas tosts, tad nu iedzersim par jaunību, par pavasari un vienkārši par dzīvi!
Powered by Sviesta Ciba