tapšana

13. Janvāris 2009

00:30

Es baidos būt viena no tām sievietēm, kas, savu vietu neatradušas, meklē piepildījumu bērnos. Es gribu sevi realizēt, tikai neredzu veidu, kā to izdarīt.

00:38

Ziniet ko? Es gribu nopirkt pudeli lēta alkohola un piedzerties līdz stadijai "es esmu sukā, mīļie" tāpat kā vecos, labos laikos.
Apriebies dzīvot kā nierei taukos.

10:56


Aizmirsu Jums 11. janvārī palielīties, ka svinu 2 gadu pastāvēšanu Cibā.


11:13

Rīga. Skaidrs. Drēgns. +3 °C. Dienas ilgums: 7h 20min.

Ja es būtu vesela, tad labprāt ietu palūkoties uz šodien plānoto, muļķīgo trādi-rīdi Vecrīgā.
upd. Jāatzīst, ka esmu nekompetenta, taču uzskatu, ka grūstīšanās Doma laukumā cēlu mērķu labad ir velti izšķiests laiks. Kāpēc jāatlaiž Saeima, ja nav politiska spēka, kas nāktu ar jauniem risinājumiem? Un, galu galā, kāpēc mēs visā vainojam valdību? Cik zinu, mēs katrs pats esam atbildīgs par sevi.

21:35

Skatos un brīnos, kur cilvēkiem prāts. Atvainojos, bet, piepišot mūli un demolējot pilsētas kultūrvēsturisko centru, šie cilvēki norāda uz savu zemo inteliģences līmeni un neizpratni par notiekošo, nevis risina valstī samilzušās problēmas.

23:20

Neskatoties uz to, ka policijas uzdevums ir nodrošināt kārtību un ka tieši ar to tā nodarbojās, sametās žēl LNT kadros redzēto cilvēku, kurus likumsargi, par to saņemot mazmazītiņu aldziņu, nesaudzīgi spārdīja. Velns, kādi mēs esam lopi - bez dūrēm un bruģakmeņiem neprotam runāt.
Powered by Sviesta Ciba