tapšana

11. Janvāris 2009

00:16

Viss, šodien vairs strādāt netaisos - matemātikas kursi rīta agrumā un 11 stundas pie datora, strādājot un pārmaiņus lasot, kas notiek klabē, mani nogurdinājušas tik ļoti, ka, pie datora sēžot, man sācis sāpēt kakls, pilēt deguns un sāpēt āda (kad ķermeņa t° ir paaugstināta, mana āda top jutīga un jebkāda saskarsme ar drēbēm, krēsliem un citām lietām top nepatīkama).
Pirms stundas atcerējos, ka, kopš atbraucu mājās no 3 stundas ilgušām nodarbībām ar spēcīgi izteiktu trigonometrijas motīvu (kas mani aizrāva tik ļoti, ka nolēmu iemācīties, ka PĪ=180°) nieesmu ēdusi, tāpēc tagad, mīļie, es lieliem lēcieniem kā lunkans zvērs došos uz virtuvi pēc desmaizēm.
Saldus sapņus un veiksmi darbos.

17:30

Visu dienu nogulēju gultā, apbruņojies ar pamatīgu devu agresijas pret apkārtējiem un vēl lielāku devu žēlastības pret sevi, nabadzīti. Saprotams, ka, sevi žēlojot, nedaudz pārspīlēju, taču tas, ka veselība ir galvenais darbīgas un veiksmīgas dienas priekšnoteikums, ir fakts. Sen tādu nav bijis, bet tomēr - morālas dabas problēmas es panesu daudz labāk kā fiziskas.
Un, lai arī tie ir tikai stipri iekaisuši elpceļi, man riebjas.

19:08

Rīga. Skaidrs. Drēgns. +3 °C. Dienas ilgums: 7h 14min.

Man ir tāds nelāgs ieradums savu nenopietno vidusskolnieces CV sūtīt visiem darba devējiem pēc kārtas ar domu, ja nu paveicas. Un, ja godīgi, man nepatīk, ka tur ir tik daudz neoficiālas darba pieredzes. Tiesa - savā dzīves gājumā ierakstīju, ka esmu nodarbojusies ar tulkojumiem, bērnu ballītēm un brokeru biroja menedžēšanu, taču nedomāju, ka tam ir kāda jēga šajā pasaulē.
Powered by Sviesta Ciba