tapšana

3. Februāris 2008

02:22

Esmu atradusi savu oriģināli individuālo pieeju zinātniski pētnieciskajam darbam. Dzeru šonakt kafiju un spēlēju spēli "Iedomājies, kā būtu, ja zpd būtu jānodod rīt no rīta" un, ziniet, sanāk! Nesaprotu, kāpēc uzreiz, pirms Ziemassvētku brīvlaika, kad tēma jau bija skaidra, nevarēju sākt ar izlikšanās spēli, ka darbs jānodod rīt. Es taču esmu bērns un bērniem spēles patīk.
Taisnības labad jāpiebilst, ka, ja darbs tiešām būtu jānodod rīt(t.i.-šodien), tad es nevis izmisīgi censtos uzrakstīt trūkstošās 17 lpp., bet uz lielceļa balsotu mašīnas ar mērķi pamest šo nolādēto valsti ar sadrāzto izglītības sistēmu, kas tādiem nīkuļiem kā es liek rakstīt zinātniski pētnieciskos darbus.

04:44

Ieskaitot titullapu un saturu, gatavas, rupji rēķinot, šobrīd ir 10 lapaspuses, no kurām astotā jāpapildina, rezumējot iepriekšējās piecās teikto, un desmitajā jāaizpilda atlikušās divas trešdaļas, kas šobrīd ir tukšas. Rītdienas plānos ietilpst jau minētais rezumē, desmitās lpp. pabeigšana, vienpadsmitās un divpadsmitās lpp. uzrakstīšana un divas lpp. ar Ikstenas biogrāfisko portretu. Teorētiski - rītvakar (t.i.-šovakar) vajadzētu būt četrpadsmit gatavām lpp..
Hell, yeah, esmu zvērs!

13:33

"Kas būs, tas būs, - lietuvis nepražūs!* " - ar uzmundrinošo frāzi, ar kuru sen atpakaļ mēdzu iedrošināt sevi un citus mazus ņerkstuļus, kam bija bail salauzt kājas, lecot no šķūnīša jumta, gribēju pasludināt, ka, lai arī kādā veidā, bet es tikšu galā ar zpd.
Tas ir galīgs un negrozāms lēmums. Viss - vairs nekādas čīkstēšanas par šo tematu -, manī pamodusies godkārā darbaholiķe - tērauda prostitūta-, kura ir gatava pārdot sevi un savu māti, ja vien tas tuvinātu kārotajam.
Visu labu, es dodos draudzēties ar "zinātni" par Ikstenu.


* "Lai notiktu, kas notikdams, - lietuvietis nepazudīs!"

20:34

Velns,  esmu mantojusi savas mātes greizo sirdi.

21:02

Tērauda prostitūta aizmiga tikpat strauji, cik modās.
Powered by Sviesta Ciba