my entries
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Tuesday, December 2nd, 2003

Time:3:16 pm.
i feel good

no really:)
Comments: Read 8 or Add Your Own.

Subject:vienkaarshi gribeejaas k-ko iepostot
Time:3:43 pm.
Music:vertical horizon - you're a god.
njaaa...
kaut kaa seezhot maajaas un neko nedarot uznaak domu-pilnie momenti...hate it...bet nu, ko lai dara,padomaashu - sliktaak jau nepaliks...:)
peedeejaa briizha domas tomeer ir saistiitas ar to cik es esmu stulba un par to, ka vajadzeetu to maajas darbu vaacu valodaa beidzot uzrakstiit (uzdeva pagaajusho treshdien uz shito treshdienu..un es, kaa jau liela dura, tikai tagad izdomaaju, ka vajag tur k-ko uzdrukaat)!!!
ja kaads censtos pieraadiit, ka es neesmu stulba - diezvai vinjam tas izdotos...jo es taada vienkaarshi esmu...es vienkaarshi nespeeju logjiski padomaat, lai savu dziivi izveidotu normaalu...- man vinja ir traka, paarlieku traka!!!taa tam nemaz ariii nevajadzeetu buut...
kapeec es vienkaarshi nevaru buut taada kaa citi?? laikam jau tapeec, ka nepatiik man taas peleekaas masas...es esmu kaa baltais zvirbulis vinju viduu... vieniigais, kas mani shajaa momentaa mierina ir tas, ka es taada neesmu viena...,jo veel dazhi cilveecinjii nav taadi kaa paareejie un mani tas tikai priecee..., jo ja jau visi buutu vienaadi tad jau pasaulee buutu patieshaam ljoti garlaiciigi...:) varbuut tomeer tas nav tik slikti, ka mana dziive ir taada kaada vinja ir?? vieniigais atliek ar to tagad samierinaaties un dziivot taalaak... jaa- ko gan citu atliek man dariit????
nju, un nemaz ar nav tik slikti, jo daudzi jau suudzaas par to, ka vinju dziives ir garlaiciigas....tad, blje, kaadaa jeegaa es te suudzos par to, ka mana dziive ir paaraak traka???laikam vienkaarshi jaaljaujas notikumu pluusmai un jaaturpina smaidiit!!
:)
labak ieshu k-ko uzeest - maybe tad domaashana paaries...:)
Comments: Read 8 or Add Your Own.

Time:4:37 pm.
tikko atklaaju, ka nemaaku cept plaanaas pankuukas...:)
jeij!
Comments: Read 20 or Add Your Own.

Time:7:40 pm.
i'm feeling this!!!
Comments: Read 22 or Add Your Own.

my entries

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.