Jul. 25th, 2010 @ 04:07 pm Atsauces no BBP!!!
Current Music: Americano

Nu tātad laikam jāsāk!!! :D

Pirmā diena - 4diena - vakars!!
Pat īsti neatceros ap cikiem, bet vēlu vakarā iebraucam Liepājā un ceļam teltis pie pašas jūriņas kāpās :) Ar domu, ka lietus jau nebūs un vēja ar ejam čučēt jau ap pus trijiem!
No rīt pamostos nevis ar domu, ka nenāk miegs, bet gan tāpēc, ka jūtu nežēlīgu vēju un tie nav basi no lielās skatuves, kas skan, bet gan pērkons..izlienu no telts un saprotu, ka labāk tā nevajag darīt, jo skats ir šausmīgs..viss vnk lielā miglā, šausmīgi zibeņo un ducina pērkons..sāk gāzt lietus un mēs slapji līdz galam skrienam uz mašīnu..jautri nosēžam tur kādu stundiņu, savācam visas mantas un visu dienu notusējam pa auto :D Man laikam bija viss jautrāk, jo aizgāja ciet un pati brīnos, kur man tādi teksti nāca ārā :D

Uz pēcpusdienas pusi ievācamies telšu pilsētiņā un ejam piedzerties, lai var sākties ballīte!!! Esam jau iekšā un sajūta labā, kad pie pašas pašas skatuves redzu 3 labas grupas [Bedwetters, Tā Tā Tā un The Rasmus]..vnk noārdījos tā, ka bez balss dodu uz Dzelzs Vilku..vnk superīgs koncis Kaukulim un vēl drusku padancojam un jau prom :( Guļam jau 4os teltī un klausos, kas notiek uz lielās skatuves, jo kājas pašas grib lekt līdz mūzikai :) Pamostos ar domu, ka kaimiņu puika ir liels prikols..kārtīgi pārsmējos par tekstiem no viņa puses :D

Pus dienu noguļam..tad dodam paēst un jau atkal ballīte ar mīļo draugu alkoholu :D īstenībā es rakstu tgd un saprotu, ka izlaižu visādus notikumus, bet man viss ir vienā lielā dienā sagājis kopā :D Tātad tālāk..
Piedzeramies, pārciešam lielo negaisu un ballīte var sākties..šoreiz gan tikai divatā - es un Laura!! Izārdījāmies pamatīgi..redzu atkal visu, ko vēlos redzēt!!! :) Regeja telts vnk iespārda ar Americano dziesmu un ap pus četriem jau esam pie mašīnas, lai brauktu mājās..sāp šausmīgi deniņi un kakls..bet ballīte vnk super!!

Kopsavilkums:
1.diena - koncis vnk super, bez balss un ar superīgām emocijām!
2.diena - koncis vnk super :D ar balsi, bet ar superīgām emocijām!

Kompānija - hmmm..katrs par sevi labs un foršs draugs, bet kopā sapratu, ka ne forša kompānija, lai gan tik un tā liels paldies jums mīlīši! :)

Pārdomas - tas paliek pie manis, jo tas aizņemtu pārāk daudz vietas

Garastāvoklis - kā pa amerikāņu kalniņiem, bet visumā lielisks pie skatuvēm!

Sajūtas - superīgi, ka redzēju visu, ko vien vēlējos!


Salīdzinājums ar Positivusu:
Kompānija - + Positivusam
Redzējums - + BBP
Sajūtas - + abiem pasākumiem

Ja varētu aizbraukt uz BBP ar Positivusa kompāniju, vai Positivusā redzēt tik daudz kā BBP, tad tas būtu labākais pasākums šovasar..bet nu esmu ieguvusi 2 labus pasākumus, tiesa, katram labums citā ziņā..



Pārējais viss, lai paliek pie manis...jūs redzat tik daudz, cik vēlos, lai jūs redzētu!

Nu ko cibiņi - vasara turpinas un pasākumi ar! :))
About this Entry
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: