Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

starptautiskais turbo zobkopju klejotāju marazms - Komentāri


[info]labalapa
30. Sep 2013 04:56 Riju svētdienas vakarā

Nu huļi.
Labvakar vai labrīt, man pie dirsas, ieliešu sev kārtējo mistisko grādu satura dzērveņu uzlējumu.

***

Īsti nesaprotu vai esmu alkoholiķis vai vienkārši dzērājs, šovasar mani nesaprata vecāki, pie kuriem viesojos - itkā tas neesot normāli atrubīties mežā pēc normāla kodiena un otrā naktī atnākt pimpī. Pēdējā laikā pēc dzeršanas man izrubās atmiņa, nevis tiktāl "wow, atrubījos, kā tur bij', pavēmu??", bet vienkārši riju-riju-riju, vroģe viss čikibumbās, bet klikšķ un hujakš pamosties siltā gultā, bet nekā neatceries. Krusttēvs Dagnis sen jau mācīja:"Sučandra, sasniegsi reiz manu vecumu, tad arī zināsi cik hrenovijs ir pohmelis!" A vot i zinu.. Tagad tik vienkārši divas dienas pēc kārtas tā nedzerās... Vismaz ļoti daudz ir jāpaguļ.

***

Kopš esmu pašnodarbināts vīrs, daru lietas pats. Īpaši lietas gāja ar kaņepi. Kaņepe ir kā kapeja - pamostoties aizvelcies līdz ūdenskrānam nevis lai padzertos, bet lai uzpildītu trubu, tad - buļbuļbuļ un hopsī, gatavs visiem rīta rituāliem - mazgāt zobus, seju, vārīt kapeju.
Šitā darīju veselus četrus vai piecus mēnešus pēc tam zajebala, pēc tam atkal uzsēdos, pēc tam atkal zajebala, pēc tam mēģināju ilgāk atteikties, sanāca maksimums gandrīzdivasnedēļas un tagad dzeru dzērveņšņabi, atkal gribās.

***

Nesen sēņojot pa pilsētu uztaisīju bomzim prikolu - kamēr viņš rakās pa hujzinko, es no aizmugures viņam ieripināju pa galdu cigareti. Kad viņš ierubīja, ka manta ir atripojusi no aizmugures, es jau biju aizgājis tālāk. Mož viņš noticēja kautkādam Bomžu Dievam?

***

A huļi, man ir uznācis rakstāmais.

***

Atkal pidarasu stāsti, gāju pimpī mājās - sapratu, ka ne naudas, ne pilna saprāta man vairs nav, pie baroncentra piestājas taxmašīna ar "sexī" džeku. Huļi, nodomāju, ja jau baigi uzstājīgi prasās pavest, tad jāuzprasa kā tur ir - tu pis, vai tevi piš. Iesēdos iekšā, jo viņam patīkot sūkāt. Beigās mani izsēdināja - redz nedodot, zato pusceļu līdz mājām aizveda, cīgas iedeva un mašīnā ļāva pīpēt.

***

A kā tur ar cigaretēm, da zajebis. Eju pīpēt.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: