Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

starptautiskais turbo zobkopju klejotāju marazms - Komentāri


[info]labalapa
22. Nov 2004 00:47 Tad woti, heroti, PAWAROTTI!

Nu tad notikums ir shaads! Seezhu pie mazinja kompiisha un buros www.draugiem.lv - wo figs, pat nezinaaju, ka tik taalu wareeshu aizurbties! Weel tikai jaatklaaj, kaa war atbildeet uz ierakstiem wiesugraamataa un ta jau aizies uz priekshu wiss :].. Un weel es paraleeli welku no www.downloadas.lt kaspersky ANTI Virusas (shii bija neliela reklaama, kaa nekaa, sponsors :]).Un wiskautko citu es daru, jo tas ir baigi labais.
Nu wo, tad istaastiishu par wakardienu.
Bija laba sezdienas diena. Es ar draudzeni seedeeju maajaas, riju wisu, kas bija uz galda, man teceeja siekalas un bija forshi, apsiekalodams televizora pulti, es to panjeemu un paarsleedzu uz citu kanaalu. Pa televizoru gaaja viskaukas interesants. Draudzene jau kaadas triis stundas luudzaas, lai ejam aaraa un piepildam winjas iecereetos plaanus. Es nepiekritu. Teicu, lai gaidam wakaru. Tad nu beidzot es atklaaju ap seshiem no wakara puses, ka draudzenes plaans ir diezgan reaals! Sazvaniijos ar Macho, Vali, Kreiso (Valis un Kreisais seedeeja pie Valja un rija kotletes (pidari taadi)). Shie piekrita wisiem plaaniem. Tad abi ar draudzeni, kopiigiem speekiem atradaam, kur atrodas ragawas (plastmasa), Padirsenji (no 1996.gada nelietoti), salikaam wisu mantiibu baganaa, pashi sageerbaamies ljoti, ljoti silti, pa celjam weel panjemdami wistas un chaju termosaa un aizhujaarijaam liidz pasham Valim - tas dabuuja daudz malkas, Kreisais dabuuja spichkas ar aviizeem (vinji arii sageerbaas baigi silti) un brashaa braucienaa aizjeebeleejaam liidz Macho. Shis atnaaca ar maizes "doninjaam" (es pat tagad nesaprotu, kas tas par jeebernito waardu) un wisi pieci traishkjiijaam uz mezhu, uz dzilju mezhu - pat huj zin kur.. Bija ljoti tumsh, spiideeja meeness. Valis atcereejaas baigo trako filmu, kas atgaadinaaja muusu situaaciju - "wrontorn" (angliski "wrong turn") - taa itkaa esot ahujennaa filma, kur cilveeki iebrauca mezhaa, huj znaj kur un winjus saak machiit muzhiki ar kautko.. Macho sabijaas, Valis biedeeja, bet mees ar Draudzeni un Kreiso nebaidiijaamies, mums bija poskuj, jo mees to filmu neesam redzeejushi. Pagaaja kaada pusstunda, kameer mees braucaam pa mezhiem nezinaamaa wirzienaa un tad mums priekshaa paraadiijaas mezhoniigi laba wieta, kur mees wareejaam apstaaties...
Turpinaajums Sekos.
Man kasperskijas nowilkaas, ble, takshto, ja kaadam aizkjeera staasts, tad nekautreejaties un rakstat, warbuur miixto uz galda nenometiishu un pabeigshu - ahujennijs, ble, turpinaajums!
NAHUJ WISU...

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: