(Silencio)

Oct. 31st, 2007 | 02:30 am

shkjiet ka esmu izsmeelusi savus sveetiibas resursus un nu par to maksaaju.
nezinu tikai ko dariit lai to izpirktu.
veershos pie visvarenaas buutnes lai ar to ko sarunaatu.
veershos pie vinja kaa pie kristieshu Dieva jo citus celjus neprotu tachu joprojaam nespeeju tiiru sirdi apgalvot ka ticu tikai un vieniigi vinja maaciibaam un noliedzu visas citas.

bet mani tuvinieki turpretii uzskata ka viss cits bez Jeezus ir maldu celji.
tachu es tam neticu.
bet man ir tik gruuti jo taadeejaadi juutos kaa nodeveeja un man ik reizi kad vinji ierunaajas par kaadu no Jeezus maaciibaam uzmaacas taa pati pretestiiba un riebuma sajuuta.no sirds censhos atveerties un pilniibaa tam ljauties.
tachu nespeeju,ne tagad.

kaa gan lai es ticu Dievam kursh uzskata ka es ar visu savu dziljaako buutiibu greekoju. ka man nekad muuzhaa nebuus lemts miileet un miileeties nepaarkaapjot vinja baushljus un saglabaajot ceriibas uz debesu valtiibu.
veel nespeeju noteikt vai tas attiecas uz mani.jo principaa jau gandriiz neko nezinu par savu seksualitaati.tikai to ka man taa ir un ka neizsakaami alkstu peec miilestiibas.
shodien pabeidzu lasiit richarda baha tiltu paari muuzhiibai.tik skaista un iedvesmojosha graamata.un man tik tieshaam radaas ticiiba ka ir Dievs, ka ir viena iistaa miilestiiba, ka ir radnieciigas dveeseles un ka es buushu rakstniece.
tik tieshaam.aizverot graamatas vaakus es no sirds tam ticeeju, ka kaadreiz buushu rakstniece, ka celjoshu ar mugursomu vai mashiinu, ka rakstiishu un paardoshu savus darbus un celjojumu apskatus, ka tulkoshu, ka buushu arii trennere un sklotaaja,varbuut pasniegshu lekcijas.
un shkjier ka man veel joprojaam ir daudz kas jaaiemaacaas pirms satieku savu iisto radnieciigo dveeseli lai es buutu gatava ar to saistiities, lai es to vispaar speetu atpaziit un neatraidiitu.
bet saprotu arii to ka neizsakaami peec taas ilgojos.jau tagad.un veelos kaut speetu atrast veidu kaa aizpildiit sevii sho milziigo svelosho tukshumu kas manii valda.to nespeej neviena draudziiba jo katraa draudziibaa mekleeju iespejamo miilestiibu,ignoreejot dzimumu, jo patiesi ticu ka mana miilestiiba var sleepties tajos abos..patiesiibaa man ir aizdomas ka taa var atrasties jebkur..tikai man ljoti gribeetos luugt Dievam un cereet ka shajaa dziivee taa nav izveeleejusies buut par rozes ziedlapu kuras notraukshana buus vieniigais kas pildiis manu dziivi.ticu un ceru ka neesmu to jau palaidusi garaam.taa tachu nevar notikt.jo esmu tachu to vienmeer veleejusies, tikai nekad neesmu taa iisti sapratusi un atljaavusi sev veeleeties.

aizmirsu.
tukshs.

Closer | bang bang | Add to Memories