Kas? Kur? Kad? - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 27., 2008


[info]kvaa17:22 - Man šodien patīk
Tikko izlasīju Dž. Ērvinga grāmatu "Lūgšana par Ouenu Mīniju" un sapratu, ka man ļoti patīk šis rakstnieks. Nu, man patīk, kā viņš raksta.

Man patīk, ka paprasīju brālim, lai atnes man lielās, zaļās vīnogas un mandarīnus, bet viņš atnesa man tumšās vīnogas un apelsīnus, jo "mandarīni bija tādi nesmuki un zaļās vīnogas bija mazākas par tumšajām".

Man patīk, ka Dido klipā "White flag" tas čalis pašās beigās ieiet savā istabā,apsēžas uz gultas, un aizmugurē ir siena, visa nolīmēta ar viņas bildēm.

Man patīk Polliannas "priecāšanās spēle", lai gan pati nevaru to izturēt pat vienu dienu.

Vēl man patīk, ka man mājās ir pilni plaukti ar pašas pirktām grāmatām. Un tas nekas, ka manas kurpjumānes un somumānes draudzenes nesaprot, kāpēc es "tik daudz naudas tērēju tādām lietām, ja ir bibliotēkas". Bet man ir svarīgi, ka lietas, kas man patīk ir manas. Un nav runa tikai par grāmatām.

Atceros, kā es nekur izmisīgi nevarēju dabūt Atvudas grāmatu "Līgava laupītāja", kuru jau vairākas reizes biju lasījusi. Beigās mamma, kas tolaik strādāja arī skolas bibliotēkā, norakstīja man to grāmatu kā vecu un sabojātu. Zinu, ka tas nav godīgi, bet grāmata ir mana. Šodien atkal ieraudzīju to plauktā. Man patīk, ka tā grāmata tur stāv, un es viņu varu paņemt, kad gribu.

Šodien man patika arī, kā kaķis ālējās ar tualetes papīra rulli. Tas nekas, ka man pēc tam bija jāvāc mazas papīra drusciņas pa visu māju, jo tas tiešām izskatījās amizanti, kā viņš izmisīgi mēģināja to rulli piebeigt ar pakaļkājām.

Šodien man vispār daudz kas patīk. Pati sevi nepazīstu. ;)

Vienīgais, kas man šodien nepatīk (tas tā, lai dzīve neliekas pārāk salda) - tas, ka nevienā no sev pieejamajiem torrentiem es vēl joprojām nevaru atrast filmu Virgin Suicides, kuru gribu noskatīties jau vairāk kā gadu. Un filmā Twilight, ko tikko lejupielādēju ir izgriezta tā vieta, kur viņi "bučojās" Bellas gultā. Tā bija viena no manām mīlākajām vietām, tāpēc visa jēga filmai zudusi. Bet vēl man patika tā vieta, kur viņi abi bija pašā priedes galotnē (man liekas, ka tā bija priede), par laimi tā vieta nav izgriezta, lai gan viņi tur nemaz nebučojas ("nečūpstinās", kā teiktu mana koju istabiņas biedrene un nu jau laba draudzene). Ja man gadītos tikt tādā neaizmirstamā vietā, tad es gan nelaistu garām iespēju.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba