Kas? Kur? Kad? - Viens pagalam neveiksmiigs vakars.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 30., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:43 - Viens pagalam neveiksmiigs vakars.
Vakar man bija tieshaam traka diena. Fui. Fui.

Atbraucu maajaas no ciemoshanaas pie draudzenes ljoti labaa garastaavoklii, ieliku mazgaaties velju un tad pieseedu pie datora samekleet paaris dziesmas. Neko no taa man labaak nevajadzeeja dariit. Peeksni manaa acu priekshaa izlec skaists zirgs, skalji iezviedzas un anglju valodaa pazinjo, ka mans dators ir inficeets ar Troyan viirusu. Turklaat zirgs ir ljoti varens un lepns - vinsh speej izlaviities cauri antiviirusu programmai un 3 min laikaa inficeet paari par 4 tuukstoshiem manu failu. Neviena datora poga nedarbojas un es esmu vieglaa panikaa, jo no datoriem jau taa gandriiz neko nesaprotu - kur nu veel shaadaa situaacijaa. Protams, ka ir piektdienas vakars, darba diena ir beigusies un nevienu meistaru es nevaru izsaukt.

Peeksni dators pats no sevis izsleedzas. Izsleedzas arii visas paareejaas elektroieriices maajaas, ieskaitot griestu lampu. Kaut kaa notaustos lejaa uz pirmo staavu. Paprasu kaiminjiem, vai vinjiem ir gaisma. Portams, ir. Naakas luugt, lai atnaak un apskata manu elektriibas skapi. Izsisti ir gandriiz visi korki. Velasmashiinas korkis vispaar ir paardedzis. Pidzhammas biksees staavu pagalmaa un skatos, kaa kaimins kimereejas pa elektriibas skapi, liidz beidzot gaisma uzrodas.

Meeginu par jaunu iesleegt velasmashiinu. Tas, protams, neizdodas. Negribas jau veert valjaa taas durtinjas, bet atstaat uz visu nakti slapjumaa dreeebes arii negribaas. Dilemma. Beigaas atveru durtinjas, skaista uudens shalts sameercee manas chiibas. Saaku pa vienam vilkt aaraa savus caur un caureem slapjos apgeerba gabalus un censhos izgriezt tos ar rokaam. Atklaaju, ka esmu tizla, jo jau peec ceturtaa dzhemperiisha man saak saapeet rokas. Bet es tomeer varoniigi pabeidzu savu darbu, diemzheel izstaipot savu miilaako sarkano jacinju. Ar mazu kruuziiti izsmelju no velasmashiinas atlikusho uudeni, saslauku griidu un juutos kaa Suuzena no Biistamajaam maajsaimnieceem.

Kad shodien teetis atnaaca no darba, iesaaku savu staastu ar taadu miiliigi nevainiigu un bezpaliidziigu: teeti, zini, kas man vakar notika... Domaaju, ka vins buus diezgan prieciigs, kad es aizbraukshu uz kojaam un saakshu visu demoleet tur, liekot pashas maaju mieraa.

Shodien meistars aizvaaca no mana datora to viirusu. Pazudis ir pilniigi viss - fotograafijas, viss manis rakstiitais, dziesmas, filmas, pat latvieshu valoda no worda. Nu bet riit es jau braucu uz kojaam. Vinji tur ir gudri un skiet, ka mani labi paziist, jo jau pirmajaa meenesii ir jaasamaksaa 30 LS droshiibas nauda par iespeejamajiem bojaajumiem.
Mūzika: Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun

(ir doma)


> Go to Top
Sviesta Ciba