Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Berlīne - diena sestā Jul. 2nd, 2005|11:09 am

kugis

Mūsu vakardienas varoņdarbi salīdzinot ar iepriekšējām dienām, šķiet nelieli un nenozīmīgi, taču mums pašiem visnotaļ svarīgi. Tomēr ir arī daži interesanti vakardienas aspekti Berlīnē ar kuriem labprāt padalītos.
Vakar Berlīnē laiks nebija visai saulains - ik pa laikam lija un nekas neliecināja par to, ka būtu piemērots laiks doties tūrisma gājienos. Tomēr pārvarēdami slinkumu pēcpusdienā devāmies centra virzienā, lai ieturētu maltīti un pēcāk vēlreiz dotos uz Sony Center. Pie maltītes apstāšos nedaudz sīkāk - kā nekā šī ir otra svarīgākā lieta īstam vīrietiem;)

Vājprātīgā pica
Iegriezāmies ārzemēs plaši pazīstamajā Pizza Hut, kas ir vēl viens amerikāņu fastfood tipa tīkls, kas specializējas uz picām un, tjipa, itāliešu ēdienu. Mēs pasūtījām girosa picu ļoti liela izmēra, jo izsalkums bija uzmācies pamatīgs - būtībā pirmā maltīte 5os vakarā. Pica bija savdabīga ar to, ka tās malās bija vēl iestūķēts sakausēts siers. Lūk pāris bildes, kas spēj ilustrēt to par, ko runāju:


Neskatoties uz picas draudīgajiem izmēriem, tā lēnā garā tika notiesāta. Ēst negribējās līdz pat naktij.

Imax 3D
Pēc paēšanas braucām uz Sony Center, kur bija paredzēts apmeklēt Imax 3D kinoteātri - mums palaimējās dabūt ļoti labas vietas uz filmu Wild Safari. Kas ir Imax 3D? Grūti izskaidrot - iedomājieties vidēja izmēra Forum Cinemas zāli, kur krēslu rindas izvietotas daudz lielākā (augstākā) leņķī. Tāpat Imax 3D raksturo milzīgais ekrāns, kas izpleties burtiski pa visu sienu un skatoties filmas nepieciešams uzvlikt speciālas 3D brilles - citādi attēls nebūs skaidri saredzams. Diemžēl redzes īpatnības dēļ nebiju spējīgs izbaudīt pilnībā 3D - tomēr citiem šī sajūta esot bijusi visai reālistiska. Jebkurā gadījumā - ja esiet Berlīnē, nenoslinkojiet un aizejiet uz CinemaStar Imax 3D, kas atrodas Sony Center.

Diemžēl, šis ir arī viss, ko varēju pastāstīt par vakardienas gaitām. Tomēr šorīt izdevās piejūgt mobilo pie datora un tāpēc piedāvāju dažas bildes no iepriekšējām dienām:

Šampanieša pudele par nieka 4350 eiro. Augstā cena paskaidrojama ar to, ka šī pudele ir izcelta ārā no jūras dzelmes tb. šonera Jonkoping, kuru nogremdēju vācu zemūdene 1916.gadā. Šoneris gulējis jūres dzelmē līdz pat 1998.gadam, kad aktīvistu grupa sākusi pētīt to un citu starpā atradusi "Caru šampanieti" lieliskā kondīcijā. Tās korķis momentāni ticis apvaskots un pašlaik pudele ir nopērkama Berlīnes šikākajā universālveikalā KaDeWe.


Šeit redzama vienkārša autobusa pietura ar elektronisko izkārtni par, kuru stāstīju iepriekš - Berlīne - diena pirmā. Mūsējais autobuss ir M29.


Skats uz Berlīnes satiksmi no autobusa otrā stāva. Sīkāk par satiksmi stāstīju - Berlīne - diena otrā. Netīrumi debesīs patiesībā ir kukaiņa uz autobusa vējstikla:)


Lieliskā Doma baznīca. No iekšpuses vēl grandiozāka.

Visi attēli bildēti ar Sony Ericsson K750i.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.