Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Un jau atkal darbs... Sep. 24th, 2012|10:24 pm

kugis
Pamēģināsim arī šeit pameklēt uzņēmumam jaunus darbiniekus:
Ir nepieciešamība pēc IT speciālistiem. Darbs sākas un beidzas ar ikdienas IT infrastruktūras un lietotāju atbalstu - būt labākajam draugam neko nesaprotošam lietvedim, būt lieliskam kolēģim nodaļā, kurai stāv tuvākajā laikā lieli izaicinājumi priekšā - esošo sistēmu attīstīšana, vienotā tīkla ieviešana, konstanta izmaksu samazinājums uz pilnīgi muļķīgām lietām un vēl daudzām, ļoti daudz vēl citu šādu tādu darbu.
Mēs noteikti nemeklējam sitamus, spārdāmus un lamājamus, taču pieredzes bagātus pasažierus ar vēlmi laiku pa laikam norādīt, kurš ir muļķis, kurš ir debīliķis, jo gudrs ir tikai viņš. Labāk otrādi - ir vēlme strādāt, izpratne par IT ir, bet pārējo iemācīsim. Neviens neprasa, lai būtu VMWare konfigurēšanās guru un arī SAP instalēt pašam nenāksies, taču basic lietām jābūt skaidrām - Windows, Office un tīkla konfigurēšana un  uzbūves pamatprincipi. 
Pret nebeidzamo vēlmi strādāt, apmaiņā esam gatavi piedāvāt tik tiešām dinamisku (te daži cibiņi, kas pazīst uzņēmumu no iekšienes, neļaus samelot;-)), izaicinājumiem bagātu (zinu, ka šitādu idiotismu raksta 99% no sludinājumiem, bet pie mums - for real) darbu, kas ir godīgi atalgots un no vadības puses novērtēts. 
Īsāk sakot - ir darbs IT nodaļā. Meklējam vismaz 2 čaļus. Lielākoties - supports, jūzeru audzināšana, priekšniecības klausīšana, bet nav gurķa rullēšana. Diemžēl.
Par kāpostu var diskutēt. Taču tas ir vienmēr un visi iespējamie nodokļi nomaksāti, lai pēc izmešanas no mūsu kantora var parullēt gurķi uz valsts rēķina. Ā, ir arī veselības apdrošināšana. Telefons, dators, degviela, bla, bla, bla...
Nekādu CV nevajag - uzraksti īsumā par sevi, ko saproti, ko darīji un kāpēc gribi mainīt darbu. Gaidu, bučas!
titaniks eta gāmails punkts kom!

p.s. dārgie un mīļie draugi, padodiet šito info tālāk, ja jūs tad dikti neapgrūtina.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.