Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 22nd, 2009|07:08 pm

kugis
Ja grib, tad mani var saukt par plebeju un kokos rāpēju, taču es nespēju lasīt vīnu apskatus bez smaida. Tie apzīmējumu salikumi, manuprāt, var izraisīt zināmu interesi psihiatriem un citiem freidistiem. Nevis, garšīgs, sarkanais vīns par saprotamu cenu no Francijas, bet verbālais vipendrons par 100%.
Piemēram:
"Sarkanvīns rubīnsarkanā krāsā, aromātu jūtamas sarkano ogu un augļu nianses, vīnam raksturīga viegla struktūra (STRUKTŪRA?! VĪNAM?!) un maiga tanīnu pēcgarša."

"Emociju vilnis, kas pārņem baudot šo vīnu, koķetais satraukums (KOĶETĒT AR PUDELI, TAS IR NEVĀJI) atverot pudeli, sajūsma redzot tūkstoš dimantu un pērļu zvirgzdu izvirdumu (LIELISKS SALIKUMS!), zeltainais plūdums ielejot glāzē, brīnumjaukā mūzika saskandinot... Prieks, saldā laimes sajūta, kaut uz mirkli baudot romantisku vakaru sveču gaismā vai svinot svētkus...
Ļausimies laimes sajūtai! Kaut uz mirkli...Svinēsim dzīvi!"

"Intensīvs, augļains baltvīns ar sarežģītu (NU TĀ KĀ DIPLOMĀTS PATEICA, KA SĀKUMĀ ŠKITA SKĀBULĪTIS, TAČU PIE OTRĀS PUDELES BIJA TĪRI NEKO), bet tai pat laikā harmonisku garšu. Pēcgaršā – dzirkstīgi zaļie un melnie pipari, kas ir šo vīnogu „firmas zīme” (KĀ ARĪ BAZILIKS, PĒTERSĪĻI UN VAIVARIŅI)."

"Šim vīnam piemīt angļu romantisma dzejas noskaņas. Pieaugušu cilvēku rotaļa dārzā ar Viljamu Bleiku un ugunskurā dedzināmām rudens lapām (TĀDAS ASOCIĀCIJAS VAR RASTIES TIKAI ŠĶAIDOT VĪNU AR TRĪSGRAUDU DEGVĪNU VAI KĀDU DEAD-ALU. TIKAI.)"

Un čurā viņi arī droši vien tikai caur zīda lupatiņu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.