Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

XTC ieskrienas! Jan. 24th, 2005|09:15 pm

kugis

Ja darba dienas vakara pusē maniet, ka nogurums sāk palikt ļoti apgrūtinošs vai arī mācoties sākiet nerubīt fišku, tad ir vienkārša līdz nelabumam recepte, kuru man pačukstēja kāds bārmenis. Nē, nav runa par megastipru kafiju. Viss ir daudz vienkāršak. Paskrienot uz priekšu piedāvāju receptes realizācijas rezultātu:


Ņemam vienu krūzi vai glāzi normāla tilpuma - nezinu precīzi cik, betnu tādu, kura ikdienā tiek izmantota tējas vai kafijas dzeršanai. Šķiet, ka 200 ml vai aptuveni kautkā tā. Ņemam jebkuru minerālūdeni - ideāli gāzētu, taču der arī still. Ņemam pusi citrona. Ar lielu spēku izspiežam citrona sulu krūzē/glāzē, uzlejam virsū ūdeni, samaisam un - bums! - dzēriens ir gatavs. Ļoti skābs, taču palīdz vismaz uz dažām stundām - pieredze pierāda:) Arī braucot tālos gabalus vakarā šis padzēriens būs tas, kas jums vajadzīgs. Runājot par braukšanu - nekādā gadījumā nemēģiniet atkauties no miegainības ar pīpēšanu t.i. nemēģiniet smēķēt vairāk nekā ierasts mašīnā tikai, lai atkautos no miega. Rezultāts būs gluži pretējs.

Ja nu kāds vēl grib padalīties ar tautiskiem enerģijas dzērieniem, kuru uztaisīt var ikviens praktiski jebkuros ikdienas apstākļos - laipni lūgti!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.