Kuģis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jaunumi Latvijas mobilo telefonu veikalos Nov. 30th, 2003|12:22 pm

kugis
Z600Veikalā Mobius (Viņi man nemaksā par reklāmu! Kaut arī varētu...) tikko parādījušies divi telefoni, kas subjektīvi ir vieni no interesantākajiem pēdējā laikā... Runa ir par Sony Ericsson Z600 un P900. Z600 ir netipiski liela izmēra saliekamais aparāts ar T610 funkcionalitāti, bet pavisam citu izskatu. Interesanti, ka aparāta lielie izmēri nekādā veidā netraucē lietot telefonu un patiesībā priekš vīriešu kārtas pārstāvjiem ir „kak raz”. Visādi citādi, telefons atstāja lielisku iespaidu un tā vien gribētos to ieraudzīt zem eglītes. Cena pašlaik ir diezgan augsta – 389 Ls...

P900Runājot par otro telefonu P900, jāmin, ka manuprāt šis ir labākais smartphone pasaules tirgū un ja vēlamies iegādāties pilnvērtīgu palīgu biznesa ikdienā (teksta un tabulu redaktors, neiedomājami ērts kalendārs, kā arī vājprātīgi daudz papildus programmatūras internetā), kā arī lielisks ar visām jaunākajām tehnoloģijām, tas Sony Ericsson P900 ir vienīgā pareizā izvēle. Liels, smagnējs, taču ļoti ērts. Cena biznesa pārstāvjiem ir ļoti okeij – 600 Ls. Gribu! Ļoti gribu!

Decembra vidū veikalu tīklā Teleparks parādīsies pārdošanā pirmais UMTS telefons Latvijā no kompānijas Nokia – modelis 7600. Ļoti pretrunīgs aparāts ar noslieci uz negatīvo novērtējumu. Jā tehnoloģisks pārpilns, taču tajā pašā laikā to lietot ir ļoti neērti – taustiņu izvietojums ir kičīgs risinājums, taču nepraktisks. Iznāca palietot šo aparātu laikā, kad bija jāraksta daudz īsziņu un atzīšu, ka neērtāku aparātu nav nācies lietot šādiem mērķiem. Nokia 7600 ir pozicionēts ļoti savdabīgi – 7600izteikti imidža klases (pofig cena, pofig funkcionalitāte, galvenais, lai mani pamana) pārstāvis, taču funkcionalitāte ieliek to techie klasē (pofig cena, galvenais, lai ir funkcionāli pārbagāts un lietot būtu ērti). Tas diemžēl, ļauj spriest, ka Nokia 7600 nekļūs par populāru aparātu. Taču tas ir tikai UMTS telefonu sākums un cerēsim, ka Nokia spēs piedāvāt labākus risinājums. Nokia 7600 var man nedāvināt.

E700Šīs vai nākamās nedēļas laikā pārdošanā parādīsies Samsung ražojuma telefons zem nosaukuma E700. Šis telefons viennozīmīgi ir viens no daiļākajiem saliekamajiem aparātiem, ko ir nācies redzēt. Noformēts tumši zilā krāsā un šaurām sudraba krāsas līnijām. Pirmais Samsung saliekamais aparāts bez ārējās antenas. Iespējas telefonam ir gana daudz – nav tikai bluetooth. Lietot to ir gana ērti. Atgriežoties pie izskata, jāpiemin, ka veicot eksrpessaptauju tika secināts, ka šis telefons ir viens no retajiem, kas patīk visiem no 10 aptaujātajiem cilvēkiem. Arī šo telefonu man droši var dāvināt. Ak jā, cena – Samsung sola, ka tā būs pēc Jaunā gada zemāka par 200 latiem.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.