Krokomotuve - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

November 18th, 2010


[info]krokomots10:55 pm
vēl pirms brīža sēdējām un pilnā balsī zviedzām, ka šī nu būs LV dzimenīte, ko atcerēties. Vārdsakot, tika uztapināts suši. daudz suši maki. no visas rodņas suši pirms tam bijām ēdušās tikai mēs ar māsu, no kurām, māsa - tikai saldo suši.
tad nu viss pēc priekšrakstiem ar visām piedevām tika salikts galdā. pirms tam mamma pavaicāja, vai to var ēst kopā ar maizi. svinīgo suši ēšanas pasākumu diezgan iebojāja kaut kāda siekalaini asaraina Zatlera uzruna tautai, kuras beigas nesagaidījām un vnk ķērāmies klāt. kamēr es renovēju savas irbulīša lietošanas
(ne)prasmes un ķeskāju virsū vasabi, brālis jau bija pasteidzies (protams, irbuļus viņš nelietoja)un "centies" ieēst suši, bet tas rezultējās ar to, ka vidu viņš ar mokām apēda, bet aļģi kā tādu apsiekalotu sprāgoni gānoties aizlidināja prom. nākamā bilde - māsa ar suši pusratā sev mutē - neziņā, rīt nost vai špļaut ārā, asarām (smieklu) acīs... laikam tomēr norija. mamma arī pieklājības pēc vienu apēda. kaut kur pa vidu vēl atskanēja "eu, fiksi pado baltmaizi uzkost". brālis nemaz nekautrējās no leduka paņemt šķiņki un maizi un normāli paēst.

rezumē
- man ir ļoti daudz suši
- visa gada laikā nebiju dzirdējusi tik daudz vārda "sūds" lietojuma reižu laika vienībā
- katrai lietai ir sava vieta. Suši - austrumiem. cūkas šņukuris un štovētie kāposti - mums.
- labi, ka bija Lambrusco

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba