Krokomotuve - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

September 22nd, 2010


[info]krokomots09:39 pm
pēc astoņu gadu pārtraukuma šodien devos pie zobāksta. tās ir tādas nāves bailes tur gulēt, acīs spīdina kaut derdzīgu gaismu, bāžas mutē ar četrām rokām un miljons verķiem, vislaik gribas norīt siekalas, bet nevar,un tad tā narkoze - viss vaigs pietūcis kā zaļš pūpēdis, urbja skaņa vairāk urbj cauri smadzenēm, zobākste ar asistenti vienlaikus ar urbšanu čalo un zviedz par to, kā viņas ies orientēties mežā vienādās pufaikās un pazudīs. lielākais lol visā notikumā bija zobākstes atziņa, ka man esot interesantas formas zobi. viņa piedāvāja ar kaut kādām optiskajām plombēm aiztaisīt manas (laikam pārāk lielās) zobu starpas. esot jārēķinās ar 100 lašiem par to prieku. jeah, baby, es jau skrienu. protams, pārdomas ir, vai tiešām tā redele tik liela. kaut kā līdz šim ir izdevies sadzīvot.

pēcāk devos uz blakuspagasta bijušās muižas parku/ābeļdārzu lasīt ābolus. vis-kas ir vests mana auto bagāžniekā - sivēni, teļi, suns, ritenis, skapji, bet pilns bagāžnieks ar āboļiem man nebija bijis... 7 gadus tur mācījos mūziķeņē. bet tikai šodien atjēdzos un apskatījos, cik tur smukiņa ainava, īstenībā. muižas cilvēki reāli rubīja fišku ainavu plānošanā. tik padomjlaiki visu sapisuši līdz kliņkim - sacelta hruščoviski hatņiki un bomžāriji. muižas bijušie zirgu staļļi drūp kopā un tīrot parku - izzāģēti riekstkoki. dīķi aizauguši ar Lemna, izskatās pēc zaļas žļurgas, pīles letarģiski peld pa vidu. terases apbūvētas ar DIY siltumnīcām... un tur ir krūmi! melnie plūškoki, segliņi, strautu sniegogas, filadelfi, karagānas - viss vienkopus. sarunāju, ka pavasarī nākšu spert atvases. man arī gribas trejkrāsu ogu kokteili pie mājas. lai jau svimpji rij.

dažreiz gribas, lai man būtu kaudze piķa, tad es atjaunotu visādas vecās muižas - Odzienu, Aizdziri... Dzērbenes staļļus.

šon nopirku mellu nagulaku. laikam tikai tāpēc, ka atradu skapī garos melnos brunčus ar mežģīnēm. tie gan laikam māsas. gribas kaut ko melnu, kā melnajam plūškokam - pielijušās ogas izskatījās ikurāt kā slīpētās pērlītes.
dabiņa ir kruta, vai zinies.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba