Krokomotuve - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

April 18th, 2010


[info]krokomots11:24 pm
tā. pavasara darbi rit pilnās burās - tagad gan laikam būs viena draņķīga nedēļā atelpai.

bet līdz šim ir gan flokšu dobe izveidota, gan kurpītes pārstādītas, gan jasmīni sačinīti, gan rozes apgraizītas, gan gladiolas un kallas ieliktas apsakņoties, gan šādi tādi stādi aug(kopusteņi, brokoļi, puķkāposti, patisoni, kabači, piparmētras, agerāti un samtenes)... vēl jādomā par kādām 5 puķdobēm - ko iesākt, ko darīt ar jām. Īsti ne pārrakt, īsti ne atstāt - fig zin. Gribētos jau, lai cauru veģetācijas periodu viss zied un smaržo - tā teikt - dabīgais aromatizētājs. Kā senlaikos, kad nepazina nekādu air freshenerus, bet tā vietā stādīja puķdobes zem logiem. Lai smarža pati nāk mājās. Un bitēm, taureņiem, ziedmušām prieks.

BET... pa šo skaisto nedēļu ir noķerts jau pirmais iedegums. sejai. liekas, šovasar es atkal būšu no piparkūku cilts un man tas tīk. bez nekādiem sūda solārijiem - īstais mellais lauku iedegums. kā bildēs no 1925. gada.

Vispār jau - vajadzētu baigi saņemties un sākt šūt.
Un tikt galā ar visiem citiem saviem sapņu darbiem. žēl, ka neeksistē tāds superspēks no tām tele2 reklāmām, oi, ka gribētos kādu butelīti iegādāties, lai var visu diennakti šiverēties.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba