Krokomotuve - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

January 20th, 2010


[info]krokomots12:06 pm
atcerējos, ka brīvdienās jauki izsmējāmies par brāļa atstāstītu stāstiņu no kaimiņmājām.

Redz, kaimiņģimenē meita Guna savos apmēram 20 gados izdomāja apprecēties un apdzemdēties. Tā rezultātā, ģemenē ienāca sīcis vārdā Gustavs.
Kādu dienu visi sievieši no mājām bija notinušies, mājās palicis tikai 18 gadīgais kaimiņu puika Gaits (Gunas brālis) un viņa tēvs Vents (Gustava vectēvs, Gaita tēvs) - un protams, pats Gustavs. Gaits un Vents ir īsteni lūžņu veči un mednieki, ņēmās tik pa traktoriem, tehnikām, plintēm un medību lauciņiem.
Tā nu abi pieaugušie veči normāli vadīja savu dienu - Gaits netālajā pļavā strādāja ar traktoru, bet Vents šurīja pa māju. Un tad bija Gustava uznāciens - viņš ņēma un pietaisīja autiņus. Pa lielam. To pirmais konstatēja Vents. Un kā jums šķiet - ko apmēram 50 gadīgs vīrišķis dara šādā krīzes situācijā? :D Protams, viņš zvana savam 18 gadīgajam dēlam Gaitim ar tekstu "Eu, baigi sūdi, Gustavs aptaisījās. Nāc šu." Gaits nu pamet traktori kalna galā, lai nāktu tēvam palīgā risināt sarežģīto situāciju. Kā jau iespējams nojaust, neviens no viņiem nezina, kā nomainīt pamperus. Bet vīri neapmulsa, JO... uz Pamperu pakas ir lietošanas pamācība zīmējumu veidā! Soli pa solim pēc pamācības mūsu stāsta varoņi tika galā. Tā nu Gustavs tika pie sausiem autiņiem, bet Vents un Gaits tā vien šķiet iemācījās arī kaut ko "jaunu".

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba