Žurnāls Draugi Kalendārs Infa par mani citi mani raksti citi mani raksti uz priekšu uz priekšu
Kriksis-S - Komentāri
kriksis_s
alko/skola
shodien iedzeeru peec ljoti ilga paartraukuma - 4 dienaam! Tas ir daudz, atceroties ieprieksheejos vasaras meeneshus!
Tas tika dariits ne atkariibas deelj, bet gan veseliibas! Ar atkariibas ciinjaam viss ir kaartiibaa, jo, ja es gribu, tad es panaaku, ko veelos! Shodien bija deelj veseliibas, jo piekjeerusies pie maniim kaada ljerga, punjkjojos, klepoju utt [neskaitot riita klepu, kursh laikam ir deelj smeekjeeshanas]! Izraavu 0.5l gaazeeto un uz doto briidi ir labaak! Domaaju, ka reibums iestaasies aatri, bet kaa man pazinjoja vasaras domubiedri, tad ruudijums turaas vismaz 2 nedeeljas, kaadam pat 2 meeneshi! Tas labi, jo driiz exkursija, kur protams visi [8] klases dzheki pieliks muuli un priecaasies viens par otru "komatoznjiku"!

Runaajot par "ieprieksheejo gadu" piedziivojumiem! Juutos prieciigs, bet ne laimiigs, kad tas ir beidzies! Taa ir labaak un ceru, ka tas netraucees muusu turpmaakajaas attieciibaas! Veeleetos, lai taas buutu smukas uz draudziibas pamata saakoties, ne kaa ieprieksh!

Skola - viss ir ideaali, uztraukums bija pirmajaas dienaas, kad beidzot apzinaajos [apzinaajos], ka esmu lunis, kaut ieprieksh man to teica citi! Tagad pacentoties viss iet raiti un skaisti! Tikai mana proba - aizmaashiiba! [atvainojos administraacijai] suudainas stundu saraksts, kursh ir mainiigs, es nezinu, nu jau shodienas, stundu sarakstu! Ieshu uz skolu 9:00 un pakjershu vairaak kladiites, gan jau buus labi!
Turpinot - ir skolaa skolotaaji, kuri, varbuut neapzinaati, bojaa skoleenu optimismu maaciities labaak un centiigaak [Tripaane]! Bet ir idejas, kaa nolikt sho cilveeku pie vietas [paarmaaciit] un es to nenjemu galvaa, turpinot veiksmiigo optimismu taalaak!

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Profils
kriksis_s
User: [info]kriksis_s
Name: kriksis_s
Kalendārs
Back Septembris 2006
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ieteicams