Žurnāls Draugi Kalendārs Infa par mani citi mani raksti citi mani raksti uz priekšu uz priekšu
Kriksis-S - Komentāri
kriksis_s
jautaajums
kaadeelj tas tiek viss atkal aizskarts, kuram no taa ir labums [ja taads ir], kaadeelj to nevar mieriigi aizmirst un peldeet taalaak?
Mees taksh esam pieaugushi cilveeki, kuriem ir sava pieredze savaa konkreetajaa laucinjaa! Bezjeegaa njurdiit kaadus vecus notikumus tas ir [atvainojos administraacijai] stulbi!
Taa bija jauka speeliite, kuraa man bija viena no galvenajaam lomaam. Es skatos filmas, man tas patiik, bet es necieshu atkaartojumus, jo zinu, ka nekas jauns nebuus, ja nu vieniigi "piipauzees" palaistie notikumi!
Sarunaajaam, ka taas ir beigas, tad kaadeelj mums nepalikt pie shiim beigaam. Mums bija peedeejaa tikshanaas, kuraa mees izrunaajaam visu, ko nebijaam izrunaajushi priekshpeedeejaa, kura arii skaitijaas peedeejaa!
Jaa, izveelos saapes, bet man uz doto briidi nau garlaiciigi [taatad]!
Tev ir apkaart cilveeks, kursh tevi speej miileet vairaak [to gan neskaita], nekaa es! Es esmu detalja no tavas pagaatnes, kura ar laiku noveco un kljuust nederiiga. Ja labi saglabaa, tad mani var ievietot antikvariaataa, kur es gozeeshos, liidz kameer mani kaads neiegaadaasies leeto mantu izsolee!

== A.C.K ==

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Profils
kriksis_s
User: [info]kriksis_s
Name: kriksis_s
Kalendārs
Back Septembris 2006
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ieteicams