Oct. 12th, 2009 @ 05:46 pm (no subject)
vakar braucot izdomāju sev 2 atziņas par mūziku: 1.mēs bez viņas nevaram vairs vispār, mēs kkur dodamies - klausāmies, braucam klausāmies, relaksēties gribam - klausāmies. viss ir ļooti audiāls palicis. vērojot vakardienas filmu, arī aizdomājos par to, ka kādreiz tev bija pāris plates un tad nu tās dziesmas klausījies līdz vemt gribējās. šobrīd tev dziesma labi, ja nedēļu ir tavā personīgajā topā, jo ir atrastas jau 100 citas jaukas dziesmas.
2. doma bija par to, ka pirms gada es ļoti vīlusies jutos, kad man izdzēsa mūziku. tad gadu es viņu krāju. un tagad atkal netīšām izdzēsu. un sapratu to, ka viņai vairs nav tādas vērtības. viņa ir kā lēts fast foods, jo viņas pieejamība jau ir milzīga. kamdēļ noslogot savu PC ar 100`000`000 albumiem, ja mums ir youtube un citi dziesmu serveri, kur vari visu dzirdēt uzreiz tāpat kā no savas mūzikas mapes.
jā, protams, jūs mani apsauksiet ar to faktu, ka nelegāli download`ota mūzika ir nekvalitatīvāka un vēl citas nianses tai ir, bet jūs nevarat apgalvot, ka jūs to paši nedariet.
īsas pārdomas par mūzikas fenomenu, laikam ietekmējos bišķin no foto vēstures grāmatām, kas to pašu cenšas pierādīt tikai saistībā ar attēlu.
nr.1
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
nr.3 | nr.5 | nr.4 | nr.2 | Top