braalis, komats' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 13th, 2004

    Time Event
    9:46a
    Ganga stāvēja zālē pie ārdurvīm, pirkstos turēdama vilka purniņu. Durvju virināšana nodzēsa un iededza kailo spuldzi virs stenderes. Ganga ievilka dūmu un cīnīdamās ar gailošām oglēm, mēģināja izsekot dūmiem, kuri spēcīgā vējā ņēma neparedzamus leņķus. Nakts satumsa un cilvēks iznāca ārā. Viņam mugurā bija rozā plašķis, viņš bija deju skolotājs.
    -jūsu autortiesības, viņš pie sevis noteica.
    Ganga izvilka no kabatas avīzi no veca papīra un sāka čaukstināt, ņurcot to rokās.
    -jūsu autortiesības.
    Ganga apsēdās uz skeleta, aukstais klons pieskārās cauri, uz mēles gala sakāpa dzelzs garša, viņai sacēlās mati un taisnu muguru atkritusi pret ārdurvīm viņa nekustīgi aizslīdēja uz nākamo fāzi. Tas bija jājamzirdziņš. Koši izrotāts, apkrāsots ķinķēziņiem, tas nekustējās tā pat kā Ganga.
    Pie mums cirkā ir labi, mums tikai jāstāv nekustīgiem.
    -es negribu nekustīgiem, iebilda Ganga. Ganga atbildēja.
    -Šāda runāšanas maniere radīs sekas, tavs tēvs ir dzērveņu valdnieks, tev būs būt.
    -man nav daļas gar tiem kas runā priekšā.
    10:18a
    shinobi
    bija reiz tāda spēle uz sega1. mēs ar Artūru Forstu braucām pirkt uz sporta pili šo spēļu konsoli un piedevām arī pāris spēles. viņš pabrīnījās, ka es nepērku, bet man nauda bija bija.
    10:33a
    mazie polifoniķi puņķu tapas šķoba muti un rīkles dobumu trinkšķina. atdodiet man
    10:35a
    manu košļeni košļā rabarbers, ieurbies avīzē burtus zīmē. raivi, padod man pildspalvu, koši rozā, koši rozā vai koši rozā. raivi padod man to, kas tev rokā. mani pašu kreisā rokā raivis paņem gaisa balonu viņņi viņņi a gde toropļivo idješ na kraju dvora sidjit červj, a čto u vas červj za djela takije čto vi sidjite vo vreme raboti. a ja takoi baļšoj červj čto ja krajem glaza vižu gļuk i sprašivaju un ņevo, gļuk, a čto za ģela, krajem glaza gļuk vidiš da? da ņe, ja vot sižu vo vreme raboti i čitaju vičitivaju, da vot pomeņalsja s sašei krajuškom glaza da i vot sižu ir dišu vozduham i radujusj zvjezdam
    10:41a
    sēžu savā darba vietā bez jebkādas sasaistes ar realitāti to kas pa logu zīmē karuseļus es taču nedzēru vīnu par rubli un tu man iedevi monētu lai pateiktos par applausiem. koši tas notiek no dienas uz dienu un es atcoros

    << Previous Day 2004/12/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba