braalis, komats' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, November 9th, 2004

    Time Event
    10:01a
    vienu naudiņu jūras mēnestiņam, lai mūzika spēlē džambu. smejmoons sienas karnevāls
    10:03a
    katrai baterijai savu priekšautu
    1:50p
    paēdu ķīniešu restorānā, tajā uz kuru teeja norādīja. nē, neēdu viens, ar kolēģi.
    kamēr nerakstīju cibā, pierakstīju kādas 70 lpp. worda dokumenta formātā. iedomājos kā šis blāķis būtu ietekmējis cibas kolektīvo zemapziņu.
    tam jau nav nozīmes, bet mierīgs pēc maltītes, negribas vairs nekādos kalnos kāpt.
    īsti neparakstos zem šī teksta, bet kā laikmeta liecība derēs. katrā ziņā tā izdzēšana sagādātu lielākas ciešanas nekā tā publicēšana.
    2:40p
    pašrocīgi mācos drukāt kirilicā, lai var komunicēt ar cilvēkiem krievu tīklā. tāds lūk plāns. uz taustiņiem burtu nav. iemācījos rakstīt pavārs, tas izskatas tā повар е ir tur kur t burts latviešiem. ja spiež latviešu burtus tad sanāk gjdfh t. mazpamazām un man sanāks
    2:52p
    atceros bērnībā gulēju gultā un skatījos uz rakstāmmašīnu ar kirilicas šriftu. gulēju galvu pār gultu pārkāris un burtoju līdzi tā kā tas rindā stāv
    фывапролджэ
    ячсмитьбю
    йцукенгшщзхъ
    3:55p
    domāju par to, kad pietiek un kāpēc pietiek. tāpēc, ka krītu uz nerviem vai tāpēc, ka noguru, gribas atpūsties un mest mieru. cilvēka ķermenim ir spēju robežas. un garīgās potences. atpūsties, atlaisties, nedomāt. nē nē. negriba izskatīties smieklīgi pierunājot pilnu ēteri. jau runātas lietas. vai tas iemesls lai par to nerunātu.
    noliksim lietas kā tās ir. es rakstu un nejau kā atspoguļojot svešu gribu, es pa savu tuneli drāžos uz mocīša. labi, ka ir auksts, es vēl tagad šķērsojot ielu neatļautā vietā pie savas skolas skatos vai mocīts nedrāž pa pretējo joslu man virsū.
    3:59p
    es vēlreiz te atnāku pavērot, pieņemu savu ideālo viedokli, mazliet noignorēju reālo situāciju (jau iepriekš nomainu lietāja vārdu, lai, piemēram, klukucim nesakristu uz nerviem. viņš taču punktu draugiem pievienoja; doma - ak vai kāpēc es sevi tā moku, būtu sēdējis klusu un nebūtu jāatklāj savas kārtis tādā apmērā).
    5:00p
    paskaties uz to no šīs puses. tu nevari būt visur vienlaicīgi. kamēr tu pagriezies, tikmēr jaciņā ieķeras dadzis. atstāj to mierā, ļauj izplūst, pašam būs labāk, mierīgā garā

    << Previous Day 2004/11/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba