Seek and destroy - Everything about you is how I wanna be

About Everything about you is how I wanna be

Previous Entry Everything about you is how I wanna be3. Jul 2007 @ 00:15 Next Entry
Dzīvajā izpildījumā dziesmā "Bliss" parādās tāds kā niknums, tāds kā naids.
Koncerts bija katras izlietās sviedru piles vērts. Ekspektācijas tika piepildītas. Ģēniji darbībā. I want it now and I want it now.
(Piekrītu)
[User Picture Icon]
From:[info]virus
Date: 3. Jūlijs 2007 - 11:03
(Link)
Nav grūti izjust naidu pret kko, kas dara tevi vāju. Kā izteikti banālajā teicienā - no mīlestības līdz naidam viens solis. Dažreiz pat ne tik daudz, kas teica, ka viņi nevar koeksistēt?
From:[info]ziedaugu_elfs
Date: 3. Jūlijs 2007 - 16:43
(Link)
nezinu izskaidrojumu. īsti šajā dziesmiņā naidīgumu nesaklausīju. pīk. un nezinu, vai ienīstam to, kas dara mūs vājus. ir arī citi izskaidrojumi.
[User Picture Icon]
From:[info]klobex
Date: 5. Jūlijs 2007 - 01:18
(Link)
Nu tā dziesma jau vispār ir par tādu kā liriskā-es-prāt ideālo cilvēku. Mēs viegli ienīstam tos, kas ir labāki par mums - naids ir skaudības blakusparādība. Bet tas dusmīgums parādījās solista balss tonī un sejas izteiksmē.
BTW, analogi ir ar "Radiohead" dziesmu "Creep". Laikam kāds no viņiem bija izteicies par to, kā cenzēšana (You're so fucking special) ir padarījusi dziesmu maigāku, izmetot laukā dusmīgumu. Šīs dziesmiņas kaut kādā idejiskā plaknē ir līdzīgas.
From:[info]ziedaugu_elfs
Date: 6. Jūlijs 2007 - 11:37
(Link)
Nu nez. Manuprāt, mums viegli ir saskatīt, to, ko vēlamies redzēt. Dziemiņai ir jauki vārdi. Tur nav naida. Ja tas tā būtu domāts - moš videoklipā parādītos, bet tā nenotiek. Uz skatuves arī apšaubu redzētā patiesību.

Cik atceros, mūsu viedokļi par lietu nozīmi diezgan bieži nav sakrituši. =)
(Piekrītu)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba