Seek and destroy - You dared me~

About You dared me~

Previous Entry You dared me~19. Nov 2006 @ 23:57 Next Entry
Noskatījos Star Wars IV daļu - A New Hope. Pilnīgi neizprotu, kas šajā filmā ir tik īpašs. Parasta pasaka ar caurumainu sižetu, daudziem pūkainiem zvēriņiem, pasalkanu mīlas trijstūri un pāri tam visam - nepanesamu amerikāniskā "Tici sev un viss būs labi" devu.

Un tagad, dārgumiņi, pierādiet, ka es kļūdos!
Esmu: ironisks
(Piekrītu)
[User Picture Icon]
From:[info]galadriela
Date: 20. Novembris 2006 - 00:23
(Link)
Tev taisnība! Nekā tur īpaša nav. Nedaudz īpašu varbūt padara tas, ka Lūkasa onkulis to uzblieza tad, kad neviens neticēja, ka kaut ko tādu vispār ir iespējams uztaisīt.

Drusku vairāk īpašais: cilvēkiem patīk asociēt sevi ar supervaroņiem. Gribas būt īpašiem un patīk sapņot. Reizēm tik ļoti gribas aizbēgt no realitātes. Gudrais vīrs Kļimovs daudz stāsta par šiem cilvēkiem savās grāmatās.

Bet Tev taisnība...
nekā īpaša...
Neskaties V un VI paliks slikti no salkanuma.
From:[info]ziedaugu_elfs
Date: 20. Novembris 2006 - 16:21
(Link)
jā, jā!!! SW sūkā!!!
p.s. uzņemos pilnu atbildību par saviem vārdiem.
[User Picture Icon]
From:[info]galadriela
Date: 20. Novembris 2006 - 16:28
(Link)
DJ...
[User Picture Icon]
From:[info]galadriela
Date: 20. Novembris 2006 - 16:52
(Link)
Būs viedoklis.
(Atvainojos par dubultpostu. Priekšniece iztraucēja rakstīt :))
[User Picture Icon]
From:[info]darkjedi
Date: 20. Novembris 2006 - 17:22
(Link)
Tev pilnīga taisnība, skaidrs, ka SW sūkā, reti naiva filma ar klasiski laimīgām beigām. SW ir viena no visklišjiskākām filmām kas jebkad uztaisīta. Vienīgā atšķirība no citām ir tā, ka klišejiskais izpildījums ir izpildīts tik ekselenti, ka man personiski seja staro skatoties. Vienkārši augstu izpildījumu klišejiskumam ar ir grūti uztaisīt un SW ir viena no tām retajām filmām, kas māk klišejuskumu labi pasniegt. :)
[User Picture Icon]
From:[info]naime
Date: 20. Novembris 2006 - 16:46
(Link)

Noskaties V un VI dalju - tik salkani nav, lai paliktu slikti. Lai gan "Furiigie" evoki, uzveikdami Impeerijas kareivjus, bija vissalkanaakaa dalja... Nu jaa, bezceriigi naivi gabalinji. Bet man domaat, ka 70to-80to mijas un 80to gadu filmaam piemiit zinaams gliteriigi spozhs naivums un salkana romantika, taa kaa Star Wars seerija nebuus pilniibaa vainojama. Taads laikmets, i takiji filjmi.
[User Picture Icon]
From:[info]andza_arrdh
Date: 20. Novembris 2006 - 18:22
(Link)
Citējot Viktoru Freibergu, kurš atkal citēja laikam Umberto Eko "Kasablanka ir viens vienīgs klišeju murskulis, kuru apvieno pilnīgi neiespējams sižets. Taču sasniedzot noteiktu klišeju daudzumu, filma kļūst lieliska un ir viena no visslavenākajām filmām kino vēsturē".
Pieļauju, ka ar SW ir kaut kas līdzīgs.

Es pats nevaru spriest, jo pārāk visu jauc vecais bērnības sentiments.

(Piekrītu)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba