Seek and destroy - Starptautiskās sadarbības internacionālais projekts "Integrācija un Attīstība"

About Starptautiskās sadarbības internacionālais projekts "Integrācija un Attīstība"

Previous Entry Starptautiskās sadarbības internacionālais projekts "Integrācija un Attīstība"18. Okt 2006 @ 20:18 Next Entry
Kā daudzi mani draugi būs pamanījuši, man ik pa brīdim uznāk dīvaina vēlme lasīt/klausīties/skatīties visādus mēslus - sākot no Cosmo beidzot ar ziepenēm. Iespējams, kādudien šī paraduma dēļ es iegūšu atslēgu no dzīvokļa, kur stāv nauda. Bet tā noteikti nebūs šodiena.

Tā kā Radio SWH spēlēja totālāko zāģi, kas man likās nepiemērota mūzika tā brīža noskaņojumam, mana izvēle krita uz LR 1, ko tā nopietni nebiju klausījusies šajā laikā kopš pavisam agras bērnības. Vispirms manai uzmanībai tika piedāvāts "Rūķu radio". Tur tika stāstīts par bērnu grupu no Jelgavas un spēlētas viņu dziesmiņas. Viņi dziedāja šķībi.
Pēc tam sekoja puslīdz interesants apziņu-paplašinošs īru pasakas lasījums par rūķi, kurš gribēja gleznot nevis būt kurpnieks.
Tālāk bija raidījums "RadioBumba" par starptautisko kontaktu tīklu, ko pēdējās nedēļas laikā ir izveidojuši 10 jaunieši no tuvējām valstīm. Šķiet, ka viņi šo laiku ir dzīvojuši kopā un smagi strādājuši rakstot kaut ko, kas varētu būt projekta pieteikums, ja vien tam būtu kaut kāda jēga. Tad bija kaut kāda intervija kurā šamējie spriedelēja par to, vai viņi vēl satiksies pēc tam un vai veidos kopā kādus projektus.
Un vispār - tur bija lielākais buzz-word blīvums no pēdējā laikā dzirdētajiem tekstiem: "veidot kontaktus", "starptautiskā sadarbība", "projektu rakstīšana". LOL. Kāpēc gan viņi nevarētu būt tā vietā darījuši kaut ko lietderīgi? Piemēram, slaucījuši ielas. Vai strādājuši par konduktoriem. Iespējams, tas viņu personīgajai izaugsmei būtu nācis daudz vairāk par labu. Ke ke.
Esmu: Ironiska
Skan: Placebo - Meds
(Piekrītu)
[User Picture Icon]
From:[info]nui
Date: 18. Oktobris 2006 - 21:26
(Link)
A kas Tev pret projektu rakstīšanu?
[User Picture Icon]
From:[info]andza_arrdh
Date: 18. Oktobris 2006 - 21:28
(Link)
Un pati, sīkā nodevēja nestrādā projektā, ko?
Neveido starptautiskus kontaktus, braucot uz konferencēm?

[User Picture Icon]
From:[info]klobex
Date: 18. Oktobris 2006 - 21:32
(Link)
Man nav nekas pret projektiem kā tādiem. Projekts - tā ir tikai forma, kurā saturs ir svarīgākais.
Tas bija projekts bez satura - daži cilvēki sabrauc kopā un tusējas ar mērķi veidot kontaktus (savā starpā) un uzrakstīt projektu, kuram nav nekādas jēgas. Tas bija mācību projekta pieteikums - projekta, kas nekad netiks īstenots, projekts projekta dēļ. Un tas, manuprāt, ir biki stulbi.
Vēl stulbāk var būt tikai fakts, ka tas man ir jāklausās iekš prime-time pa nacionālo radio.
From:[info]ziedaugu_elfs
Date: 18. Oktobris 2006 - 22:30
(Link)
Nevaru nepiekrist. Man pat šogad tika piedāvāts 1 kurss, kurā bija lieliskā iespēja radīt projektu, kurš neexistē. Tas ir mazliet... idiotiski.
Latvijas Radio - tik daudz jauku atmiņu - autobuss, nobalsota mašīna, Duntes dziļie lauki... es laikam raudāšu...
(Piekrītu)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba