Morte anima
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 19th, 2004

    Time Event
    11:16a
    Mana dzimšanas diena ...
    Sākās ar to, ka sinoptiķis solīja, ka manā dzimšanas dienā sākšoties vasara. Cik nepatīkami... jo,
    man šī diena bija jāpavada nevis pludmalē baudot šo saulīti, bet koncertā vilnas tautas tērpā ar pilnīgi melnu jaciņu [tas laikam pievilka sauli, ne?!?]. Tā nu savu dzimšanas dienu pavadīju citiem svētkiem par godu dziedot 3h. Nogurums solīja nekādu dzimšanas dienu vairs neatcerēties. Tā arī bija - pārvilkos mājas un pie Tv kājas saslējusi sēdēju un pēru Melno balzāmu, lai nākošajā dienā varētu arī parunāt.
    Toties nākošajā dienā - ....
    draugi mani izvadāja pa pus Kurzemi =), dažbrīd sasniedzot man tik patīkamo ātrumu 140km/h. Svētku pusdienas piejūras krodziņā uz Latvija pazīstamajiem stāvkrastiem un lielajām kāpām. Paldies maniem draugiem arī par ģeniālāko dāvanu - PC "ausīm" - tagad neviens birojā nekad vairs nebļaus uz mani par to, ka es klientu klātbūtnē piemēram Rammstein klausos. Tagad man ir mūzika tikai manām ausīm [un pie tam tik labā kvalitātē, ka pat neko citu darīt negribās] =).
    [info]klints = laimīx

    Current Mood: Mcua
    Current Music: Linkin Park - She shines
    4:58p
    Ir labi tā kā ir ... kad ir labi ... !

    Current Mood: reibst
    Current Music: Ruslana - Dikii tanci
    8:07p
    Jūs pat iedomāties nevarat kā es tagad jūtos - nupat izdzerts viens 0.5l brendijs ar praktikantu [man ir savs praktikants =)], kuru vakar pametusi meitene pēc gadu ilgas draudzības. Un tagad es, pavadījusi praktikantu dzert tālāk, sēžu pie PC ar savām uber k00l`ajām PC "ausīm" un klausos reālos basus iekš RAMMSTEIN. Paldies draugiem par mana mūža krutāko dāvanu, es pat nespēju izteikt cik ļoti no jauna esmu atklājusi savu mūziku ar šīm ausīm =D.
    Bučas visiem tiem, kuri mani mīl ...


    Current Mood: WWWWWWWWIIIIIIIIIIIHHHHHHHAAAA
    Current Music: Rammstein - Let me see you striped

    << Previous Day 2004/07/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba