Morte anima
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 30th, 2004

    Time Event
    10:29a

    Ir rīts, kad atkal viss ir kārtībā un viss ir labi. Šī sajūta katru rītu ilgst nevienādā garumā, gribas jau protams, lai ir ilgāk, tad vieglāk izturēt atlikušo dienas daļu.

    Šodien ir pirmais mēģinājums ar maniem jauno dziedātāju konkursa finālistiem. Vēl viena sezona tuvojas noslēgumam. Skumji, bet fakts.

    10:36a
    Tāds nu izskatās mans "bērniņš"

    1. jūlijā Līvu alus dziesmu svētku ietvaros pulksten 19:00 „Pablo bruģī” notiks jauno dziedātāju konkursa „Kā māku, tā maunu” lielais fināls.

    Pasākuma programma:

    --- pulksten 19:00 - ieskaņa;

    --- pulksten 20:00 - konkursa fināls;

    ---pulksten 23:00 - viesu (Chilli, Detlefs, Tomas Kleins) un laureātu koncerts Latvijas 1.Rokkafejnīcā.

    Finālā par labākā māvēja titulu sacentīsies septiņpadsmit četru atlases kārtu līderi, laureāti un favorīti. Koncertā ar priekšnesumiem piedalīsies arī žūrija. Finālistiem muzikālo pavadījumu spēlēs Kalns, Dainītis, Učis un Krišels. Konkursa „Kā māku, tā maunu” fināls solās būt spraigs un pārsteigumiem bagāts, jo jau atlases kārtās skatītājus pārsteidza gan dalībnieku sagatavotie priekšnesumi, gan arī organizatoru radītā atmosfēra.

    Fakti:

    --- Konkurss notiek kopš 1997.gada;

    --- Konkursa mērķis ir ļaut ikvienam dziedonim, kuram tuva mūzika un vēlme uzdziedāt savam un citu priekam, uzstāties, parādīt sevi;

    --- „Kā māku, tā maunu” piedalījušies arī vairāki dziedoņi, kuri šobrīd cenšas ieņemt savu vietu Latvijas mūzikas industrijā, piemēram, Chilli, Grace, Detlefs, Ronja, Jānis Grīnvalds (grupa BTH) kā arī vairāki tagadējie Liepājas jauno grupu mūziķi;

    --- „Kā māku, tā maunu” himnas autors ir Mārtiņš Freimanis;

    --- „Kā māku, tā maunu” no pārējiem konkursiem atšķiras ar to, ka tā ir vienreizēja iespēja jaunajiem mūziķiem, kā arī visiem, kuriem patīk dziedāt, uzstāties uz Liepājas 1.Rokkafejnīcas skatuves.

    „Kā māku, tā maunu” atbalsta citāda tūrisma aģentūra Kolumbs Juniors, A/S Liepājas Maiznieks, Liepājas Ledus halle, Latvijas 1.Rokkafejnīca, Liepājas Pedagoģijas akadēmijas Studentu padome.

    UPD: Aizmirsu piebilst, ka tas notiek tikai un vienīgi Latvijas roka un vēja pilsētā Liepājā.

    << Previous Day 2004/06/30
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba