I won't worry my life away

June 27th, 2008

12:31 pm - Aleine in Bonn CX

tātad, vakar man palika 21, svētki bija godam, kopā ar somiem, vēlāk arī ar amerikāni iegriezām ballīti. noskatījāmies fūzi, dzērām dažāda veida šņabjus, vēlāk, kad sula jau bija beigusies, cienāju ar Rīgas balzāmu un saldējumu. viņiem tā manta varen garšo. :D :D citi pēc tam vēl paralēli alu un sidru dzēra. paģiras arī ir. man, par laimi, ne :D dāvanā saņēmu uzpildītu istabas bāriņu, nēģeru bučas, visādus somu saldumus [jo es jau esmu somiete :D :D] und DVD ar filmu "Good Bye Lenin". gribēju noskatīties, bet man laikam nav ieinstelēta [pareizāk, ir izdzēsta] DVD lasīšanas programma. paliku bešā :( bet par filmām runājot, iesaku noskatīties American History X. varen laba filma.

bet Vācija man uzdāvināja labāko dāvanu ever - dzimšanas dienas rītā man parādījās mieža grauds, palasot internetā "rašanās iemesls visbiežāk ir novājināta imūnsistēma. Minēto iekaisumu cēlonis var būt arī pārmērīga saldumu lietošana, B grupas vitamīnu trūkums vai paaugstināts cukura līmenis asinīs". saldumi [a la šokolādes bučas] laikam jāsamazina. nopirku arī kalnu ar sulām.

palasot tautas medicīnas lapas, ir trīs dažādi līdzekļi, ko var uz tās aizpampušās acs likt virsū:
- siekalas
- ausu sēru
- savu urīnu

es laikam nosliekšos uz aptieku. :D

jauns novērojums par sīkajiem. balkona pusē man ir autostāvvieta pie nu jau slavenā bērnu spēllaukuma, kurai apkārt ir dzīvžogs. redzu, divi sīkie spēlē bumbu tajā autostāvvietā, viens pieiet pie tiem krūmiņiem un kko ķimerējās, vēlak pačurā un aiziet. es nodomāju, nu jā, sķajam vajadzēja. kad uz balkonu aizgāju nākamajā reizē, redzu, viens pieaugušais iet gar krūmiem un velk no turienes ārā plastmasas pudelītes, aizskrūvē tās [iekšā dzeltenais sīkaļu šķidrumiņš :D]. kopā no krūmiem viņš izvilka kādas 3 tādas pudeles un ielika vietā jaunas :D :D tā lūk, bērniem dzīvžogos ir čurājamās pudelītes Vācijā!

sāku jau kārtot visas formalitātes, jo, zinot iestāšanās vājprātu, domāju, ka izstāšanās būt tikpat laikietilpīga. bet vienlaicīgi ar papīriem, sāku arī analizēt pagājušo laiku šeit. nav perfekti, nav tik lai, kā biju iztēlojusies, bet ir savāāk. daudz o esmu sapratusi, esmu iepazinusi fantastiskus cilvēkus, kas kā draugi būs vēl ilgi. arī sevi esmu iepazinusu un kaut nedaudz izpratusi.

pēc pusotras stundas ierodas Krista ar Sabīni, ceru, ka man pietiks spēka arī šodien tusēt. lai gan, noteikti, ka pietiks, kad biju Latvijā, nebiju domājusi, ka varu divas dienas pēc kārtas ietusēt līdz pat kluba slēgšanai, izrādās, ka varu gan :D
Powered by Sviesta Ciba