I won't worry my life away

June 16th, 2008

07:50 pm - Otrā diena mājās

dīvaia sajūta, guļu savā gultiņa, skatos CSI un dzeru gardo Toskānas vīnu.. idille.. šodien ar mammucīti bijām pils kafejnīcā, cik te ir tomēr skaisti. ideja dzima izīrēt mūsu tukšo dzīvokli vasarā miera un dabas mīļotājiem, jo sakopts te ir vareni. bet vienlaicīgi sapratām, ka visu laiku te dzīvot un strādāt vienkārši nav iespējams, bet atbraukt un papriecāties, paēst milzīgas un garšīgas pusdienas par salīdzinoši lētu naudu ir vareni. vakar arī jauki Rigā paciemojos, saklausījos slavas dziesmas par savām masieres spējām [sevi lielot.. tās dzirdēju arī šodien]. gan vakar, gan šodien varen jauka diena.

top plāni jāņiem. šķiet, būs lieliski. jātiek tikai pie grilla.

šodien tēloju cilvēku, kas kko saprot no VIASAT satelīta šķīvjiem. mamma ir izdomājusi, ka 45 lati ir pārāk daudz, lai maksātu par šķīvja pievienošanu, bet kādu, kas t izdara, tā arī nav vēl atradusi. izdevās man visai labi, bet tiai pie jumta pielikt un visusaslēgt es nemāku. tajā ziņā lietošanas pamācība nav pievienota. :D :D tgd saliktais šķīvis ir goda vietā uz māsas gultas. līdz rītdienai, kad viņa ieradīsies.

bet vispār, man bija pamatīgs kultūršoks, kad ierados Rīgas lidostā. pariezāk, kad no lidostas braucu uz Rīgas centru. pa ceļam sagruvušas mājas, neprofesionāli grafiti, noplukusi koka arhitektūra, mākslīgas sievietes. bet vslielāais šoks bija par pensionāriem, ja vācijā viņi smaidīgi, ar pērlītēm ap kaklu, skaisti sasukātiem matiņiem un priecīgi, tad te, mājās.. asaras acīs saskrēja..


šobrīd notiek sarunas, kurš būs tas laimīgais, kurš jāņus pavadīs bez alus un vedīs mani uz lidostu nākamajā dienā :D :D nezinu kāpēc, bet nav neviena brīvprātīgā.
Powered by Sviesta Ciba