klept0maane - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 8., 2004


[info]klept0maane13:59 - 1. dalja
vakar atbraucu peec 4iem naktii maajaas. un taadeelj skolu shodien bastoshu!:)
taatad. shiis dienas bija visnotalj noderiigas un fantastiski labi pavadiitas, kas paliidzeeja atsleegties no visas shiis ikdienas dziives. un braucot maajaas paarnjeema taada diivaina drebuljojosha sajuuuta. itkaa vasaras nebuutu bijis un ir jaaielec atkal skolaa tieshi kaa pagaajushajaa gadaa, nekas nebuus mainiijies, bet kaa zinaams taa nebuus:)
taatad uz savu peedeejaa gada 1mo septembri nebiju maajaas. tas tika pavadiits autoobusaa.:)
kaa jau zinaaams sen un par nozheelu...bet latvijas puishi nespeej noveerteet skaistaaas latvju meitenes:) tachu paareejie eiropieshi un paareejie to speej gan:)
jo uz ielas naacaas ik uz solja sanjemt komplimentus, smaidoshas sejas un naacaas sanjemt daudz sveicienu:) un protams arii preciibu piedavaajumus:) nujaa sajutos kaa kaada popzvaigzne vaj kas tamliidziigs, jo daudzi gribeeja bildeeties un pa kluso kaut eedot pusdienas tikaam fotograafeeti.
tik jociigi un nomaacoshi ir atgriezties Latvijaa, kur ir tik auksc un liist lietus. jo visu sho laiku mums bij ljoti ljoti karsts..lietus nelija un bija pat liidz 36 graadiem silts. arii naktis bij ljoti ljoti siltas. taatad pabiju polijaa, vaacijaa, beljgjijaa, francijaa un luksemburgaa.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba