kleksislv - Komentāri

8. Jun 2008

[info]kleksislv

00:47 - obey your master -jūs esat manas lelles!

*i'm a bit drama queen

scēnas! ahh,bija vajadzīgas. un,sēžot vannā,ir tik sasodīti seksīgi pabļaustīties. it īpaši,tad,ja zinu,ka ārā nekāpšu,jo ir tīīk silts.


un tagad mazliet par jums,mani mīļie,kurus tik ļoti mīlu,bet ienīstu -

šis būs stāstiņš par sarkangalvīti,kas satika vilku:

sarkangalvīte gāja pa ceļu un satika vilku,iedeva viņam savu mātes cepto pīrādziņu,lai,ja grib to satikt,iekožas tajā. tā nu vilks vienu dienu iekodās un sarunāja satikties ar meitenīti. tad,kad bija atlikušas ~ 30 stundas līdz tikšanai,vilks atteica,jo viņam bija jāapēd vecmāmiņa kopā ar savu sencīti,tāpēc tikšanos pārcēla. "sakodīsimies pīrādziņos dienu iepriekš," vilks teica. lābi,tā arī notika. sarkangalvītei satikšanās dienā bija jāaiznes omei pīrāgi,tāpēc tie nolēma sakosties ar pīrāgiem tajā pašā dienā,kad jāsatiekas. tā nu vilkam vajadzēja iekosties tajā pīrāgā,bet viņš to nedarīja.

?: kāpēc jūs,džeki,meitenes kaut kur uzaiciniet,tad tikšanos pārceļat,bet beigu beigās neierodaties uz pārcelto tikšanos?

.. man nācās atbildēt uz šādiem sarežģītiem jautājumiem,jo man jau viss dzīvē ideāli -skaistums,gudrība,nauda,džeki un problēmu nav. aj,mani dārgumiņi,nedzīvojiet savās iedomās. vienkārši -esiet jūs paši,dariet,ko gribat,ar ko gribat un kad gribat. un neviens jums (MAN) neko neiedomājas pārmest. un ja man patīk miljons džeku,kāpēc ne???

p.s. abildes uz iepriekšējo ?:
1)apisti
2)piepisti

ehh,kā man apriebušies jūsu trulie joki. pastāstiet man labāk kādu smalko,inteliģento angļu anekdoti!

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: